14 és fél éves ADHDs vagyok. Ti hogyan oldjátok meg a gyógyszer elkerülését? Én nagyon ügyesen hátraviszem egészen hátra majd ha nem néz oda anyu kiköpöm, és a nyálam is kiköpöm.
Figyelt kérdés
engem nem fognak bebódítani! praktikákat más ADHD-t megállapított gyerekek részére is! oks, hiperaktív vagyok meg minden szar de pl ha sportolok utána mint most ma is mentem 70 kilómétert a bringával, semmi bajom. iskolában meg magántanuló leszek jövőre.2013. aug. 3. 18:55
1/32 anonim válasza:
Gyógyszer elkerülése?Mivel már elég idős vagy a legjobb lenne az, ha megbeszélnéd a szüleiddel, hogy nem akarsz gyógyszert szedni és inkább írassanak be egy sport egyesületbe abból a pénzből. Ez így csak fölös pénz kidobás szerintem és neked se jó. 17/l
2/32 A kérdező kommentje:
huh kb egy évig szedtem, már 10 éves korom óta ezt csinálom. nem érti meg anyám mert az a hülye orvos blablatyol... és ha pl jobb vagyok a iskolában aztmondja natessék a gógyszer, de én már nem is szedem 4éve....
2013. aug. 3. 19:10
3/32 anonim válasza:
És fel se tűnt anyádéknak, hogy nincs "változás"?:D jézusom.... foglalkoznak veled eleget otthon vagy a bogyótól várnak szülői odafigyelést ? 17/l
4/32 A kérdező kommentje:
már a maximaximra van emelve a gyógyszer xD
2013. aug. 3. 19:16
5/32 anonim válasza:
öregem, ebből már sehogy se tudsz kimászni xD ha ezt megtudják kapsz a fejedre :D nem tudom mi köti le igazán a figyelmed, de próbálj meg nekik bizonyítani nem tom pl. a suliban vagy sportban, hát ha engedékenyebbek lesznek. bár én tök laikus vagyok, még életemben nem láttam ADHD-s gyereket (vagy csak azt hiszem). én csak ezeket tudom tanácsolni neked .
6/32 A kérdező kommentje:
úgysem bukok le :D ha eddig nem...
2013. aug. 3. 19:28
7/32 anonim válasza:
adhatok még tanácsot? töröld ki majd az előzményeket, ha nem inkognitóablakból írsz :D
8/32 A kérdező kommentje:
kössz, de jelszócvan a gépen:D
2013. aug. 3. 19:35
9/32 A kérdező kommentje:
senkinek semmi semmi ötelete sincs mitlehet még? praktikákat naaaaaaaah! :D
2013. aug. 3. 19:40
10/32 anonim válasza:
hát akkor további sok sikert a gyógyszer dugdosáshoz, de én azért még is csak rávenném magam, és dumálnék anyámékkal a te helyedben erről az ügyről, és végül is nem kell nekik elmondanod,hogy szabályosan kiköpted a bogyókat. + nem akarlak megbántani téged,de enyhén gerinctelen dolog ez tőled így 4 év után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!