Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Lehetett oxigénhiány a szülés...

Lehetett oxigénhiány a szülés közben?

Figyelt kérdés
A szomszéd kisfiú 10hónapos és nem igazán csinál semmit ülni kúszni mászni ilyesmik...hordják gyógytórnára is de semmi eredménye az anyukája nagyon elvan keseredve,lehet olyan hogy a doki esetleg nem mondta meg hogy oxiégén hiány lehetett a szülésnél?
2009. okt. 18. 22:12
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Kedves gyp!

Belegondoltál te abba, h ha a te gyereked lenne beteg, akkor hogy esne neked ilyeneket olvasni, mint amit irtál???? Hogy márpedig soha nem lesz egyenlő a társaival aki lassabban fejlődik mint az átlag?!!!!

Ez egyáltalán nem igaz, példa erre a saját gyerekem. De ha anno egy ilyen k.csg emberhez vittem volna mint te, lehet h tényleg igy lett volna.

SAJNÁLOM H ILYEN EMBEREK (IS) VANNAK EZEN A PÁLYÁN!!!!!!!

Örülj h a te gyereked egészséges, de azért nem kéne elvenni a reményt azoktól, akiknek esetleg nem az, mert nem tehetnek róla. Dehát ezt pont neked kell megmagyarázni??? Szánalmas vagy egész egyszerűen.

Igaza van az egyik hozzászólónak: pályát tévesztettél!

és most lehet fikázni, el sem fogom olvasni, mert nem érdemelsz több időt.

2009. dec. 14. 23:01
 32/32 anonim ***** válasza:

Hallod, sztem nem is a gypvel van gond, hanem a 10-28 12:52.-vel. Az a szánalmas hozzászólás. El se olvassa, hogy a másik mit ír, csak játsza az agyát.

Én az ilyen jóindulatú kis genyáknak csak annyit kívánok, kerüljön ilyen helyzetbe. És tényleg félelmetes, hogy ezek a szerencsétlen gyerekek ilyen emberek(?!) kezei alá kerülnek.

Mondom, nekem a 10-28 12:52-től nyilt ki a bicska a zsebemben, olyan sötét, mint az éjszaka. Jézus, nagyon gáz! Hogy leosztja azt a szerencsétlen anyukát??? És látszik a válaszából, hogy el sem olvsta, az mit ír, csak fújja a baromságát.

Kerüljön ilyen helyzetbe, lehetőleg a gyerekén keresztül és akkor majd meglátjuk milyen okos. Belehülyült már a munkájába, erősebb személyiség kell az ilyen hivatáshoz.

2009. dec. 21. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!