Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Van itt olyan valaki akinek...

Van itt olyan valaki akinek nagyobbacska gyermeke van és agyvérzést kapott szülés közben vagy utána?

Figyelt kérdés
azt szerentém megtudni, milyenek lehetnek az esélyeink. Két agyvérzést kapott a kislányom születése után. Most egy éves és még mindig nem tisztázott szellemileg mennyire lesz visszamaradva. HOzzáteszem hogy nehézkes a dolog, mivel nem hall és gégemetszése van.
2010. szept. 10. 16:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A lányomnak is agyvérzése volt.:(
2010. szept. 10. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Jártok fejlesztésre, ugye?

Barátnőm kislánya sajnos agyvérzést kapott, utána sokáig kórházban volt, mert többször műtötték. Kb. fél éves korában kezdték a fejlesztéseket, de az az igazság, hogy ez már késő volt... Így már sajnos nem tudnak olyan jó eredményeket elérni vele, mint ha pár hónappal hamarabb tudtak volna kezdeni. Ülni pl. másfél-2 éves kora körül tanult meg.

2010. szept. 10. 17:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon borzalmas. Mi miatt fordulhat elő ez? Nehéz szülés? Koraszülés vagy miért? Az én testvérem már túl van a 30-on ő kora szülött volt, kapott egy nagyon enyhe agyvérzést szerencsére semmi nem maradt vissza neki. Csak a szüleimnek egy borzasztó élmény.
2010. szept. 10. 22:32
 4/10 A kérdező kommentje:

Járunk fejlesztésre. Mozgásban nem olyan vészes az elmaradás, csak attól félünk, hogy szellemileg el lesz maradva.

Azt nem tudom miért kapott agyvérzést, de akkor és utána sem kérdezgettem. Nehéz szülés volt.

2010. szept. 11. 09:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem leírni, hogy május végén töltötte az 1-et most szépen ül egyedül és áll. Lépegetni és felállni, valamint felülni csak segítséggel tud.
2010. szept. 11. 09:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a mozgása fejlődik már pedig szépen fejlődik ahogy leírod, az húzza magával a szellemi fejlődést. Mondhatni az isten sem menti meg attól, hogy okos gyerek legyen:-) ha a mozgása le lenne maradva, mint az én kisfiamnak, ott már te is látnád, hogy nem fejlődik rendesen szellemileg!
2010. szept. 11. 12:02
 7/10 A kérdező kommentje:
juniusban volt 1 éves. lépeget, ül,de felülni és felállni csak egyedül tud. Hozzáteszem 3 hónaposan került ki a kórházból és 6 hónaposan fordult hasra.
2010. szept. 25. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: 09-11 12:02-nek:

Az én fiam ugyan nem agyvérzéses, hanem "csak" oxigénhiányos volt, viszont ő mozgásban le van maradva, szellemileg egyáltalán nincs.

Van abban logika, mikor azt mondják, hogy van összefüggés a mozgás és a szellemi fejlődés közt, de az az igazság, igenis vannak kivételek szép számmal.

2010. szept. 26. 01:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Van egy ilyen tanítványom. Okos, értelmes, tündéri aranyos, nagyon szép kislány! És neki van az osztályban a legjobb memóriája! Csak néha kicsit lassúbb, mint a többiek, de emiatt semmiféle hátrányt nem szenvedett még az eddigiekben.

Légy bizakodó!

2010. szept. 26. 17:34
 10/10 anonim ***** válasza:
én fiamnak más betegsége van,csak javasolni akartam a dévény módszert.nagyon jó oxigénhiányos és agyvérzéses gyerkőcöknek
2010. okt. 2. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!