Lehetett oxigénhiány a szülés közben?
Persze, lehetett, de utólag már szerintem a diagnózis szinte mindegy, inkább arra kell koncetrálni, hogy most mit tegyenek. Milyen tornára járnak? Mi Dévény Anna tornára jártunk, ahol bizony elég sokat sírnak a gyerekek, de nagyon-nagyon hasznos. Arra kell gondolni, hogy inkább most pár hónapot így kibírnak, de akkor a gyerek még utolérheti a normál fejlődésmenetűeket.
Én azt javasolnám, hogy nézzenek utána a neten, és keressék fel a hozzájuk legközelebbi gyógytornászt. Úgy emlékszem, hogy a honlapjukon lehet kérdezni is, adnak tanácsot.
A Dévény módszer tényleg nagyon jó hypotóniás gyerekeknél. De korántsem biztos, hogy neki ez a baja. A háziorvos már biztos elkezdte a kivizsgálását. Ilyen problémát nem csak oxigénhiány okozhat, de itt úgysem fogod kideríteni, hogy mi a gond.
Az én gyerekemnél hypotóniát állapítottak meg, de ennek is vannak fokozatai, az övé enyhe fokú volt, Dévény tornára hordtam Miskolcon, fel is állította a gyógytornász két hét alatt, három hét után pedig elindult.
jesszusom...
az én fiam 9 hós múlt és még ő sem kúszik, mászik ül fel egyedül... megül ha én felültetem, gurul körbe kúszik ennyi
ilyenekkel rémisztgetni, hogy lehet hogy oxigén hiányosan született...
a védőnő szerint ezek a babák lusti és nem is akarnak mászni, hanem majd egyből felállni.
remélem nincs gond a másik kisfiúval
Valószínűleg nem jön be nála a Dévény, másik módszert kellene választani vagy legalábbis mással párosítani minél előbb.
Egyébként igen, okozhatja oxigénhiány, de ha ez olyan pici volt, akkor az orvos sem láthatta, nem kell hibáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!