Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Lehet összefüggés? 11 hónapos...

Lehet összefüggés? 11 hónapos babám nem mászik, értelmes okos gyerek, forog de nem mászik. Lusta? Vagy diszlexiás?

Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 22:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
az enyém sem mászott 11 hósan, el is vittem orvoshoz, a doki azt mondta, hogy nem bizonyított a konkrét összefüggés vmely mozgásforma kimaradása és a tanulási nehézség között, ez statisztika, vagyis sok diszlexiás stb kisgyerekről kiderült hogy nem mászott, de a konkrét összefüggés nem bizonyított még, illetve nem vizsgálják a másik csoportot, vagyis a kitűnő tanuló gyerekek szüleit nem kérdezik. ja és a vizsgálat után két héttel már mászott :)
2013. júl. 1. 21:31
 22/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, bár elég régi a kérdeés, de azért válaszolok. Én nem másztam, nem kúsztam, és nincs semmiféle disz-em. Imádok olvasni, gépíró-szövegszerkesztő a végzettségem. Ez, hogy lehet összefüggés, ez esetleg nagyon kis százalékban fordulhat elő. Vagy csak rámondják egy disz-esre, hogy biztos azért, mert nem mászott, nem kúszott. Az én lányom sem mászott, nem is kúszott. Most volt az 5 éves iskolaérettségi előfelmérése, és direkt rákérdeztek az ovónők, mert sokszor fordítva veszi fel a ruháját, meg keveri a jobb és bal oldalakt. Azt mondták, hogy nem valószínű a diszlexia.
2013. aug. 14. 09:19
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. aug. 14. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!