Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit lehet tenni, ha csak a...

Mit lehet tenni, ha csak a bugyiba kakil?

Figyelt kérdés

Kisfiam 3 éves, szobatiszta kb 3 hónapja. De a kaki mindig az esti pelusba ment. Én ugyan nem csináltam ebből ügyet, de a férjem igen. Oviba jár február óta. Eleinte ott is gond volt a wc, mert nem akart ráülni, de kb. 1 hónap múlva megtört a jég, és elmegy wc-re. Kaki este itthon a pelusba.

Viszont most a hétvégén mind a két nap délelőtt kakilt be. Attól félek, ha most erre szokik rá, akkor haza fogják küldeni az oviból. Így is elég mérgesek voltak, hogy nem akart wc-zni.

Nem tudom hogy lehetne erről leszoktatni, már mondtam neki, hogy így nem mehet oviba, de szerintem nem érti. Amúgy is egy kicsit el van maradva a kortársaihoz képest.

Tegnap a férjem elverte, hogy bekakilt, ezt sem tudom neki megmagyarázni, hogy ettől nem lesz jobb.

Nem tudom mit fogok csinálni,ha hazaküldik, már dolgozom.

2013. máj. 5. 21:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
A kis lányom nemrég kezdett bilibe kakálni.4 éves volt márciusban.Addig mindig hazahozta (oviba nem kakált)itthon kérte a pelenkát oda végezte a dolgát.A férjem állandóan:ez a gyerekSOHA nem lesz szobatiszta ilyeneket motyogott.Engem is zavart kicsit .Most néhány hete felébredt este 10 kor és megszólalt hogy kakálni akarok a bilibe.Mai napig nem értem mi kattant a helyére pont akkor,eddig hiába mondtuk neki hova kell kakálni.Eljött az idő.Az apukák hajlamosak erre mert a pelenkára költött pénzt is sajnálják,meg egymást oltogatják a munka helyen hogy kinek mit tud már a gyereke.Sztem nem zavar azzal senkit hogy pelusba kakál.Add rá amikor kéri.Ne rinyáljon a férjed se ezen .Több mint egy hónapig elég egy csomag pelenka így.Ha nem adod rá akkor meg bugyiba kakál.
2013. máj. 9. 09:42
 12/14 A kérdező kommentje:
De nem szól, csak utólag, az a baj.
2013. máj. 9. 19:33
 13/14 anonim válasza:
A kaki miatt nem aggódnék. Sok módszer van erre, szerintem mindegyik működhet. Mi a jutalmazást alkalmaztuk. A gond inkább a férjeddel van. Én már rég előzetesben ülnék önbíráskodás miatt. Talán csak azért nem verném félholtra, mert akkor szerencsétlen gyereknek lenne börtönviselt mindkét szülője. De minimum elbeszélgetnék vele. Mármint miután feljelentettem. Bocs, hogy ilyen indulatos vagyok, de ha gyereket vernek, azt nehezen tűröm. Illetve eleve az esélytelen, egyoldalú erőszak hoz ki a sodromból.
2013. máj. 12. 20:16
 14/14 anonim ***** válasza:
A férjed egy ostoba retardált bunkó!
2018. szept. 11. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!