19hónapos a lányomkb 11kg és 82cm. Az a problémám hogy semmit nem akar megenni. Amikor leülünk enni és megkapja az első falatot nem rágja össze és tartogatja a szájába. Ilyenkor mit lehet tenni? A testsúlya és hossza miatt is aggódom szerintem kevés.
Szerintem teljesen rendben van. Kislányom 2 hónap múlva tölti a 3 évet és 11 kg, 90 cm. Pedig ő sokat is eszik, ilyen az alkata.
Én a helyedbe reggelire kiraknék egy tányérra falatkákat, hátha úgy jobban enne.
Szia!
Vannak ilyen korszakok...
Ilyenkor én sok kedvencét vettem elő a fiamnak! Mindegy mit de egyen úgy voltam vele! Volt ilyenkor mindennap muffin, palacsinta, a tyúkhúslevest imádja 2 naponta főztem a sárgarépát megfogta és elszaladt vele a főt hússal ugyanúgy... Ha leakartam ültetni úgy nem ment! Mindig a kedvence készült el ilyenkor... Én is kész voltam tőle, hogy csak annyit és keveset eszik, nekünk ez volt a megoldás...
Szidtak a nagyszülők hogy futva eszik a gyerekem sosem tanul meg asztalhoz ülni (ha neked is valaki hasonlót mondd el ne hidd) ha úgy akar enni egyen úgy... Most 3 éves a Fiúnk ott ül velünk míg ebédelünk vacsizunk nem áll fel. Nem ovis nem bölcsis, nem ott tanulta csak ráállt, hogy közénk ül enni...
Most hogy beteg volt (kruppos ami 1 hétig el se múlt róla)ágyba kapta a reggelit ebédet vacsorát meg az uzsit is ha evett... Most meggyógyult már csak hurutosan köhög de nagyon bejött neki az ágybareggeli kakaóval... most majd megint kicsalogatom asztalhoz hogy segítsen megkenni a kenyerét vajjal, töltse ki a kakaót tegye a mikróba... Rá lehet őket venni szépen lassan sok mindenre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!