Nálunk felmerült a gyanu, de most már úgy tűnik, hogy "csak" idegrendszeri éretlenség, így bizakodó vagyok.
Mennyi idős a gyereked? Voltatok már szakembernél? Milyen tüneteitek vannak?
2013. márc. 28. 13:02
2/15 anonim válasza:
Mi most kaptunk diagnózis,három éves a kisfiam.Iszonyúan nehéz,mindenki azt mondja próbáljam meg elfogadni a helyzetet.De tudod soha nem fogom,és nem is tudom ezt elfogadni.A lehetőségeinkhez mértem mindent megteszünk a fejlesztése érdekében.
Tsmt torna,fejlesztés,sok mozgás,és amennyit csak tudsz foglalkozz pluszban a gyermekeddel.
2013. márc. 28. 13:18
3/15 anonim válasza:
Ha eddig még nem tetted, keress meg priviben: van egy szülőcsoportunk FB-on, nagyon sok hasznos infót tudunk egymással megosztani.
2013. márc. 28. 15:27
4/15 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló cipőben járok :) milyen tünetek vannak és mennyi idős a pici?
2013. márc. 28. 16:51
5/15 anonim válasza:
Nálunk is felmerült a gyanu de ugy néz ki nem igazolódik be. Most lesz 3 éves de még nem igazán beszél.
2013. márc. 28. 16:58
6/15 A kérdező kommentje:
3 és fél éves a kislányom, több tünet együttese ami, már másfél éves kortól észrevehető volt számomra, de sok tünet volt ami megszűnt helyette jöttek újak, sok helyen jártunk orvostól orvosig, de egyik sem támasztotta alá a gyanúmat, végül eldöntöttem még fel keressük a Vadaskertet, ha ők sem támasztják alá, akkor én hülyültem meg. De ők első vizsgálat alatt ami 4 órás megfigyelésből állt, Prekop Csilla vizsgálatával igazolták, hogy autizmus sprektumzavarral él a kislányom, a papírra diagnózisként azt írták nem meghatározott pervazív átható fejlődési zavar, az epikrizis részbe azt, hogy megfigyelésük alapján autizmus sprektumzavarral élő kislány, amit a tesztjük is igazolt. Ma van egy hete ennek.
2013. márc. 28. 17:08
7/15 anonim válasza:
Milyen tüneteitek vannak most?
2013. márc. 28. 17:17
8/15 anonim válasza:
Ha jól értem, akkor már 2 éve gyanakodsz... ez idő alatt milyen kezeléseket alkalmaztatok?
2013. márc. 28. 21:02
9/15 anonim válasza:
Én is 3 éves korától 5 éves koráig rohangáltam orvostól orvosig, míg végül a vadskertben mondták ki. Én egy éve próbálok felállni belőle. Azóta volt egyszer egy idegösszeroppanásom, szóval nem könnyű.
Most 6 éves, eddig tsmt tornáztattuk, most heti 2X logopédus és 2X gyógypedagógus foglalkozik vele. Igyekszem mindenben helytállni mellette, de sokszor rámtör a rettegés, hogy hogyan lesz belőle önálló felnőtt, és mi lesz vele ha én nem leszek mellette.
2013. márc. 29. 12:31
10/15 anonim válasza:
Ajánlom, olvasd el Dr.Natasha Campbell: GAP-szindróma c. könyvét, benne van a segítség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!