Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan zajlik a gyermekpszichi...

Hogyan zajlik a gyermekpszichiátrián egy több napos vizsgálat, milyenek a körülmények, hogy lehet alap dolgokat megoldani közben? Ez az autizmus gyanú miatt szükséges,23 hónaposról van szó.

Figyelt kérdés
Mikor megmutatták az osztályt, mondták, hogy délelőttönként megfigyelik, majd délután csendes pihenő, és később ki is lehet mennünk szerencsére. Viszont láttam sok érdekes fiatalt, ott ugye 18 éves korig vannak betegek, és főleg olyan gyakorlati dolgoktól félek, hogy mondjuk mikor nincs foglalkozás, hogy megyek ki pl a mosdóba? Nem vagyok előítéletes, de sajnos egy nem pszichiátrián kezelt vadidegen kisgyerek is lekevert egyet a gyerekemnek az utcán, és bevallom, félek, hogy itt, ahol sok problémás gyerek van összezárva, nehogy baja essen. Vagy vigyem magammal a wc-re, vagy bízzam rá az ápolókra ilyenkor??? Segítsetek kérlek! Régebben voltunk gasztroenterológián 3 napot, és ott jó volt, mert simán beraktam a rácsos ágyba addig, míg kimentem, de itt nem igazán merném ezt.

2013. jan. 27. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Remélhetőleg lesz ott másik anyuka is, hasonlóan kis gyerekkel, akivel rábízhatjátok egymásra a gyerekeket rövid időkre.
2013. jan. 27. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Nyugodtan bízhatod az ápolókra. Én is dolgoztam már pszichiátrián takarítóként ott felnőttek voltak inkább de voltak ott 18 évesek is sőt egy 16 éves is volt ott, teljesen veszélyes volt persze. Ilyen helyeken az ápolóknak nagyon kell figyelniük meg ha te otthagyod a gyereked akkor nyugodtan szólj nekik hogy figyeljenek rá nehogy baj legyen ha ez megnyugtat. Ilyen helyeken gyógyszerekkel kezelik őket amivel az agyukat lezsibbasztják így kevésbé veszélyesek. Én voltam már elég veszélyes emberek közt is a munkám során és soha egy hajam szála sem görbült be. Persze észnél kell ott lenni, meg figyelni nekem elég fárasztó volt ez így mert agyilag lefárasztottak meg ugye figyelni rájuk mert ha baj van azonnal szólni valakinek, plusz a tisztítószerekre figyelnem kellett, meg ha olyan helységbe mentem be ahova csak az orvosok mehetnek akkor lehetőleg oda egy beteg se menjen.

Szerintem ne aggódj ilyen helyen odafigyelnek mindenre, a délelőtti megfigyelés az azt jelenti hogy ott az orvosok meg az egyéb szakemberek figyelik a betegeket délután meg az ápolók és ők csak azt figyelik hogy mikor ki mit csinál, meg hogy ne okozzon kárt magában. Az 24 órás szolgálat ám, szóval nyugodtan rájuk bízhatod.

2013. jan. 27. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi voltunk ilyen vizsgálaton,ö is ennyi idösen,autizmus gyanu miatt,és nagyon jol ment minden.Ha jol értelmezem,akkor éjszakára ti is hazamentek?Én nem akartam,h ott is aludjunk,feleslegesnek tartottam,meg igy is eléggé borult a napirendünk.

Én mondjuk biztam volna az ápolokra,mig elintézek ezt-azt,de nem sikerült,igy nem eröltettem.

2013. jan. 27. 17:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kedves 3-as: sajnos 60 km-ről megyünk, így mi nem csak papíron leszünk felvéve. :(
2013. jan. 27. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!