Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan kezeljük gyermekünk...

Hogyan kezeljük gyermekünk internetfüggőségét?

Figyelt kérdés
Sajnos már függő. Minden nap arról szól, hogy hány órát ülhet a gép előtt? Előtte is, utána is hiszti van.
2013. márc. 28. 08:49
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
En szoktam gepen irni hazit,vagy a word-ban irok meseket!
2013. ápr. 16. 19:45
 32/35 princessluna33 ***** válasza:
ha szobájában van a gép akkor van gond de hanem csak kulcsold be az ajtót!! vagy oda se engedd légy erős ha bőg oda se nézz majd abbahagyja! szóval mindenképp kellene a tiltás!! az én gyerekeimnek van laptopja a lányom sokat netezhet mivel kitűnő tanuló! de a fam már más tészta ő csak naponta fél órát ülhet ott amíg nem javít a suliban!
2013. ápr. 19. 13:19
 33/35 anonim válasza:

Sajnos régebben anyukám más városban dolgozott, mamám szívbeteg volt,keresztapám 10-órát dolgozott,emiatt én naponta 10-11 órát interneteztem,mivel 450 mbps sebességű internet volt(ami persze fekete).Sajnos ezzel életem negyede internetezéssel telt el.Mostmár csak kétnaponta gépezek 1-2órát tanácsaim szerintem hasznosak lesznek,mivel:ki ért hozzá jobban,mint egy olyan személy akivel pont ez volt.Tanácsaim:

-Internetleállítás ne történjem,mivel értelmetlen.A gyerek könnyen rájön és megcsinálja.

-Vakációban táborokba,suliidőben versenyekre(bár tisztában vagyok ezek árával és,hogy sok a számla)

-Szerintem lehet,hogy "kinövi" e tulajdonságot,de hozzátenném,hogy a világ legnagyobb hackere legálisan keres 2.000.000dollárt havonta,ami nem kis pénz

-vagy egyszerűen megtiltani az internetet.

Én 4 évesen tökéletesen írtam(a billentyűzet miatt)

Öt évesen 2nyelven olvastam.

Most pedig 121-es inteligencia hányados-om(IQ-m)van

2013. júl. 9. 13:44
 34/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A fiamnak se hiányzik az intelligenciája, sőt az osztályfőnöke szerint az "osztály esze", csak az a baj, hogy minden más tevékenység alá van rendelve ez alá a függőség alá...
2013. júl. 10. 07:54
 35/35 anonim válasza:
A sportolásra iratás nem jó ötlet,mivel régebben én is játram minden nap,sőt sport osztályban vagyok,mégis volt bő időm gépezni!!
2013. júl. 12. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!