Van már 3 gyermekünk (fiúk), most várjuk a negyediket, de iszonyatos félelmeim vannak a szülés miatt, ami eddig nem volt rám jellemző, mit tegyek?
Mint írtam,van három fiunk.Nem mondhatnám hosszúnak a szüléseket,onnantól kezdve, hogy betettem a lábamat a szülőszobára, 6-7 óra múlva a kezembe tarthattam őket.
Viszont most valami miatt rettenetesen félek.Mi lesz ha jobban fáj mint eddig,mi lesz ha komplikáció lép fel,mi lesz ha császár,mi lesz ha csúnya marad a testem a szülés után,mi lesz ha elakad a gyerek a csatornában,stb.stb.
Eddig soha nem féltem ilyentől,vártam hogy szülhessek,de most maga a rémálom.
Ráadásul még csak 9 hetes vagyok,és már azon is gondolkozom,hogy nem tartjuk meg,a fentebb írt félelmek miatt.
Normális vagyok?!?!?!
Pszichológusra nincs keret,az ilyen ingyenes meg szerintem annyit ér mint halottnak a csók...tisztelet a kivételnek,de volt "szerencsém" kettőhöz is,hát...hogy használni nem használt....
Na én hasonlóan vagyok szintén 3 fiunk van és még nem vagyok terhes csak tervezzük de én is irreálisan félek most valahogy. Egyetértek veled ebben hogy az ingyenes szolgáltatás halottnak a ...típusú..
Nem tudom mi a megoldás pedig ez biztos hogy vmi irreális dolog tehát 3at megszültünk egészségesen viszonylag simán akkor mitől félünk vajon hogy nem lehet olyan szerencsénk hogy negyedjére is megússzuk? Nem tudom...
Én csak azzal tudlak nyugtatni, hogy már ötször szültem, és minden szülés előtt nagyon, de nagyon izgultam! Ez természetes! Könnyű szülést kívánok!
14 hetes km
dolgoznak a hormonok- ez ilyenkor sok kismamával így van!! :)
Tartsd meg a babát és nyugodj meg- minden rendben lesz!!
Kislányra gyúrtok három fiu után?
Szintén háromfius anyuka! :))
Kedves Kérdező!
Milyen volt a szülésed? Végül kisfiú vagy kislány lett?
:D 3 fiú után kislány lett,igen már megszületett augusztus legvégén. A szülés nagyon gyors lefolyású és rettenetesen könnyű volt.Konkrétan 48 perc az első fájástól addig a pillanatig,hogy a hasamra tették.
És milyen mázlim volt....mint a filmekben. Nst-re mentünk,leültem a váróba a sok kismama között.Szólítottak,felálltam és egy halk pukkanás,majd ömlött belőlem a magzatvíz. :D Legalább nem kellett messzire mennem csak egy emelettel feljebb.
3fiu után egy kislány!! gratulálok!!! A szüléshez is- jó gyors volt valóban!
Nekem is három kisfiam van! :)
Gratulálok!!!
Jó, hogy megtartottátok, de gondolom, te sem bánod egy pillanatig sem! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!