Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van már 3 gyermekünk (fiúk),...

Van már 3 gyermekünk (fiúk), most várjuk a negyediket, de iszonyatos félelmeim vannak a szülés miatt, ami eddig nem volt rám jellemző, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mint írtam,van három fiunk.Nem mondhatnám hosszúnak a szüléseket,onnantól kezdve, hogy betettem a lábamat a szülőszobára, 6-7 óra múlva a kezembe tarthattam őket.

Viszont most valami miatt rettenetesen félek.Mi lesz ha jobban fáj mint eddig,mi lesz ha komplikáció lép fel,mi lesz ha császár,mi lesz ha csúnya marad a testem a szülés után,mi lesz ha elakad a gyerek a csatornában,stb.stb.

Eddig soha nem féltem ilyentől,vártam hogy szülhessek,de most maga a rémálom.

Ráadásul még csak 9 hetes vagyok,és már azon is gondolkozom,hogy nem tartjuk meg,a fentebb írt félelmek miatt.

Normális vagyok?!?!?!

Pszichológusra nincs keret,az ilyen ingyenes meg szerintem annyit ér mint halottnak a csók...tisztelet a kivételnek,de volt "szerencsém" kettőhöz is,hát...hogy használni nem használt....

2013. febr. 6. 18:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Jajj de jó :)))) Gratulálok :)))))
2013. nov. 20. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!