Van már 3 gyermekünk (fiúk), most várjuk a negyediket, de iszonyatos félelmeim vannak a szülés miatt, ami eddig nem volt rám jellemző, mit tegyek?
Mint írtam,van három fiunk.Nem mondhatnám hosszúnak a szüléseket,onnantól kezdve, hogy betettem a lábamat a szülőszobára, 6-7 óra múlva a kezembe tarthattam őket.
Viszont most valami miatt rettenetesen félek.Mi lesz ha jobban fáj mint eddig,mi lesz ha komplikáció lép fel,mi lesz ha császár,mi lesz ha csúnya marad a testem a szülés után,mi lesz ha elakad a gyerek a csatornában,stb.stb.
Eddig soha nem féltem ilyentől,vártam hogy szülhessek,de most maga a rémálom.
Ráadásul még csak 9 hetes vagyok,és már azon is gondolkozom,hogy nem tartjuk meg,a fentebb írt félelmek miatt.
Normális vagyok?!?!?!
Pszichológusra nincs keret,az ilyen ingyenes meg szerintem annyit ér mint halottnak a csók...tisztelet a kivételnek,de volt "szerencsém" kettőhöz is,hát...hogy használni nem használt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!