Hogyan kezeljük gyermekünk internetfüggőségét?
Most hány órát szokott a gép előtt tölteni ?
Fontos lenne tudni , hogy hány órát ül a gép előtt .
Mert ha csak 3 órát akkor nincs baj , én is ilyen voltam .
5 - ös .. Két naponta 1 óra ... aha ... Megmondanád , hogy naponta az a félóra mire elég ?
Hát nekem a nagyfiam amióta meg kapta a saját számítógépét, azóta egyre többet ül elötte, szerintem lassan függővé válna, így korlátoztunk, és így max. napi 2 órát engedünk neki.Egyébként 5 gyerekes családapa vagyok, és nem függő egyikük sem, a kisebbek napi fél órát ülnek egy nap átlagosan gé elött, meg 1 órát néznek mesét, vagy ha vmi jó film megy azt nézik, de közbe mást csinálnak.
Ha az ember programokat csinál, elfoglalja a gyerekeket, akkor nem fognak betegesen ragaszkodni semmihez. Mindent mértékkel, jóbol is megárt a sok- ez a mottóm!Szervezzetek közös progikat, és máris nem egész nap a gé, tv.. elött fog ülni a gyerek!
Szia!
A helyedben beíratnám sportolni és zeneiskolába. Hidd el, beválik. Leköti, normális társaságba kerül, nem idióta szülők idióta gyerekei közé, amit rossz társaságnak hívunk és nem lesz sem ideje, sem energiája számítógépezni :)
Ma 21:28 .
Ja az a legjobb döntés hogy szakítsuk el a barâtaitól a gyereket .
Nagyon sokat fog hasznàlni egy zeneiskola hogyha a gyerek utál zenélni.
Nem értek veled egyet..persze hogy utál zenélni, mikor ez a negatív hozzáállás a szülő részéről..honnan tudja, hogy utál zenélni, ha még nem tette?
Ja meg ezekhez a rossz semmitérő "zenéhez" vannak szoktatva, és nem értékelik a szép zenét, és nem szeretnek zenélni sem,nálunk mindegyik gyerek sportol, zenél.
Nagyon fontos...sok gyerekezért viselkedik rosszulotthon,mert unja magát,vagy ha feszült,akkor csúnyán bezsél,viszontazene lenyugtatja, a sportban meg le tudja vezetni a dühét,feszültségét.
Miféle barátokról beszélsz? Miért lenne elszakítva a normális gyerekektől???
Csak a hülyékhez nem kerül oda. Tudod egy kamasznak rengeteg a szabadideje és ezért is kallódnak sokan el, mert belekerülnek egy olyan közösségbe, akiknek mindent szabad és az anyjáék nem törődtek vele.
Egyébként meg miért utálná a zenét? Én pont hogy azt figyeltem meg, hogy a srácok imádnak dobolni és gitározni. Még a csajozásnál is bevetik és nem utolsó sorban baromi jól élesíti az eszüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!