Mi van ha a nővérem "nagyra van" a gyerekeire?
Mindig azt mondja: Milyen édesek, aranyosak. Amikor egyáltalán nem aranyosak. Az anyámnak azt mondták: disznó!
Amikor meg számítógépeztek az én gépemen, egy idő után golyóstollal meg fém pénzel összekarcolták a számítógépem Tft monitorát.
A húgom azt mondta nem látta, takarítani ment és akkor csinálták...?
Ez a nő én vagyok és nevelési tanácsadón át a poklot is megjártam! igaz amit megcsináltak valóban, de egyedül szenvedek az egész világon! Undotító ez a gyík- bekéne tiltani, valaki komolyan veszi a buta, primitív válaszokat olyanban amiről egyébkénk a világon semmit sem tud.Miért????
Na ezt nem kellett volna!!!!
19es! így van én is mindig azt mondom, ne mondják már vissza, mit mondtál???? Milyen szó???ki tanította?? anya??apa???pont ezzel kb 5ember ellen, hergelik a gyereket enegem is, a periférára sodortak annyira utálnak minket..
Utálják a gyerekeket-leírom- , mint a szart! Nekem meg segítségre VAN szükségem! EGYEDÜL VAGYOK AZ EGÉSZ VILÁG ELLEN -ez a segítség!-ide tartozik- anyagilag rengeteget segítettek, erőn felül!
Nyílván nem kripli, idióta módra mondom, hogy aranyos, hanem akkor mikor tényleg az....
de undorító ez a gyík----fújjj, na valami következménye ennek lesz-ezt, hogy ismeretlün mocskoltok engem és a családom, nem fogom annyiban hagyni...mocskos internet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!