Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mi van ha a nővérem "nagyra...

Mi van ha a nővérem "nagyra van" a gyerekeire?

Figyelt kérdés

Mindig azt mondja: Milyen édesek, aranyosak. Amikor egyáltalán nem aranyosak. Az anyámnak azt mondták: disznó!

Amikor meg számítógépeztek az én gépemen, egy idő után golyóstollal meg fém pénzel összekarcolták a számítógépem Tft monitorát.

A húgom azt mondta nem látta, takarítani ment és akkor csinálták...?

2013. márc. 3. 15:27
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Ez a nő én vagyok és nevelési tanácsadón át a poklot is megjártam! igaz amit megcsináltak valóban, de egyedül szenvedek az egész világon! Undotító ez a gyík- bekéne tiltani, valaki komolyan veszi a buta, primitív válaszokat olyanban amiről egyébkénk a világon semmit sem tud.Miért????

Na ezt nem kellett volna!!!!

2013. jún. 22. 22:26
 22/27 A kérdező kommentje:

19es! így van én is mindig azt mondom, ne mondják már vissza, mit mondtál???? Milyen szó???ki tanította?? anya??apa???pont ezzel kb 5ember ellen, hergelik a gyereket enegem is, a periférára sodortak annyira utálnak minket..

Utálják a gyerekeket-leírom- , mint a szart! Nekem meg segítségre VAN szükségem! EGYEDÜL VAGYOK AZ EGÉSZ VILÁG ELLEN -ez a segítség!-ide tartozik- anyagilag rengeteget segítettek, erőn felül!

2013. jún. 22. 22:32
 23/27 A kérdező kommentje:
Amúgy "nagyra vagyok"???? hát milyen állat aki nem védi a saját kölkét?? próbálnék élni, nagyon nehéz....
2013. jún. 22. 22:57
 24/27 A kérdező kommentje:
6oska neked van gyereked????
2013. jún. 22. 23:02
 25/27 A kérdező kommentje:

Nyílván nem kripli, idióta módra mondom, hogy aranyos, hanem akkor mikor tényleg az....

de undorító ez a gyík----fújjj, na valami következménye ennek lesz-ezt, hogy ismeretlün mocskoltok engem és a családom, nem fogom annyiban hagyni...mocskos internet!

2013. jún. 22. 23:06
 26/27 A kérdező kommentje:
Ezt miért engedik????
2013. jún. 22. 23:07
 27/27 A kérdező kommentje:
undorító ez a család a hideg kiráz, minket mocskolnak a neten arcnélkül???? Fujjj
2013. jún. 22. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!