Hasonló gondok vannak nálunk is.Én csak nyelek-nyelek...mást nem tudok tenni.Túl jó szívem van ahhoz h elé álljak és kimondjam amit gondolok.A másik meg az h nem az én gyerekem úgyh semmi bele szólásom.Nekem is van egy babám de én biztos h nem így fogom nevelni.Nálam az egyik legfontosabb szempont h tisztelje a nagyszüleit.Főleg úgy h velük élünk...
2013. márc. 3. 15:35
3/27 anonim válasza:
Elsőnek üzenném h attól h gyerekek még meg lehet őket tanítani a jó modorra...
2013. márc. 3. 15:37
4/27 anonim válasza:
Nem normális gyerekek. Egyébként hány évesek? Végül is teljesen mindegy mennyi idősek, akkor sem szabad, mondani olyat a nagyinak,hogy disznó. Ha a monitort tényleg ők tették tönkre, akkor kifizettetném a nővéremmel.
2013. márc. 3. 15:40
5/27 anonim válasza:
3 gyerekem van. Neked meg sztem egy sem. Ne üzengess nekem!
Egyébként meg senki ne várja el egy gyerektől, hogy üljön és lessen maga elé...
2013. márc. 3. 15:40
6/27 anonim válasza:
Neveletlen gyerekek, a nővérednek nem való gyerek. Nevelni kellene őket ő pedig erre képtelen.
2013. márc. 3. 15:42
7/27 anonim válasza:
nem tudom, mekkorák, de ha már számítógépezni tudnak, akkor megértik, hogy nem szabad tönkretenni a monitort. SOHA többet nem engednék őket a gép elé, az anyja meg felelős a gyerekért, szóval fizesse ki a monitorodat.
Anyád büntesse meg őket, ha ledisznózzák.
Történnek néha balesetek és a gyerekek rosszalkodnak, de rájuk kell szólni, nővéred talán kissé nevelhetné is őket.
Attól még lehetnek édesek és aranyosak.
2013. márc. 3. 15:42
8/27 anonim válasza:
Az 5 ös hozzá szólónak üzenem,hogy nevelni kell a gyerekeket, nem rájuk hagyni mindent.
2013. márc. 3. 15:45
9/27 A kérdező kommentje:
Igen, az a baj hogy sem a nővéremnek sem a pasijának nem való gyerek egyáltalán. De a dühöngésével, dühkitöréseivel 9 éves kora óta mindent elér, és rászokott mások manipulálására...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!