Mit tegyen? Nővérem fia 17 éves és nagyon rossz természete van. Többi lejjebb
Úgy tűnik, hogy a fiú nevelését már 17 évvel ezelőtt elrontották, most már nem sokat lehet tenni... :-[
Én simán szétrúgnám a v@lagát, ha tördelni kezdené a holmijaimat!!!... Ha tör-zúz, akkor hívjátok ki hozzá a mentőket és "közveszélyes" címszóval bezárják az ideggyógyintézetbe, kezelik az idegrendszerét...
Az is baj, hogy amikor ELŐSZÖR csapkodni kezdett, hogy kikövetelje amit akar, a nővéred akkor követte el a hibát, hogy engedett a fiúnak. Ezt nem lett volna szabad.
Javaslom, hogy vigyétek el a fiút orvoshoz, valami komoly gond lehet vele (van ilyen betegség : mániás depresszió!), ebben az esetben csak orvos tud rajta és a családon segíteni!!!
Valószínű, hogy a fiúval nem csak otthon vannak viselkedési problémák, hanem az iskolában is.
Hmm :)) Én itt már drasztikusabb lennék... Jól elagyabugyálnám, a saját pénzén megvásárolt dolgokat törje össze, ne azt amiért én dolgozom. Ha meg nem tetszik neki el is lehet húzni a francba. Nehogymár egy ilyen kis -bocsi- féreg tartsa kézben a népeket. Mehet dolgozni és amit azon vesz nyugodtan törheti. Vagy én törném a fejét szét valamin. Egyébként meg minden extrát elkoboznék tőle. Az ilyen semmit nem érdemel meg. Nem becsül sem embert sem tulajdont. Ennél jobbat én nem tudok kitalálni, mert ahogy olvastam ők már évek óta törik a fejüket...sztem minden megfordult már a fejükben ami itt 5 perc alatt nekem is felmerülne.
P-87
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!