Hogyan tudnám rávenni a kisfiamat, hogy fürdés után töröljük meg a fütyijét?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Próbálom nem erőltetni a dolgot, majd csak rájön, hogy nem fáj neki, csak az emlék rossz.
Mondd meg neki, hogy a fiúknak csak a lelke fáj... engem anyám mindig ezzel etetett de bevált. Egyébként meg egy 3 mp-es történetről van szó. Egyébként meg azzal is lehet hatni rá, hogy megmondod, hogy ez így nemjó és mások csúfolni fogják emiatt, pláne ha elmennek usziba, egyébként meg hamar megszokja. Vegyél egy nagyon puha nagyon finom törülközőt...azzal kellemesebbé teheted. A másik, a sokkolás azzal is lehet hatni rájuk, mondd meg neki, hogy nem lehet mindig hajszárítózni, és akkor megint le fog tapadni és akkor megint nagyon rossz lesz, az ő érdeke is hogy ez a szokás kialakuljon.
P-87
Az baromi érzékeny egy kisgyereknél, én is állandóan utáltam ha törölni kellett, olyan mintha a szemgolyóját törölgetnék az embernek!
Hosszutávú és biztos megoldás ha egyszerüen körbemetéltetitek a gyereket!!
Megszabadít a figymaszükülettől is serdülökorban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!