Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez csak nálunk van igy vagy...

Ez csak nálunk van igy vagy másnál is? Fürdés után mikor (kb. egy ora lubickolás után) kiveszem a kisfiamat 9hos a vizből.

Figyelt kérdés

elkezd sirni és képes addig fokozni a hangeröt mig felenem öltöztetem.Aztán mior eszik akkor megint csend és megint elkezdi kaja után.A fürdés utáni öltözködés kész rémálom.Magával a fürdésel nincs baj nagyon jol elvan de utána.....

Kb. egy ora mire rendesen felöltöztetem mert akkor rugkapl csapkod tolja el a kezem és hiába nyugtatom veszem fel vagy valami nem sikerül semmi.Ez kb 7:30-tól (ekkor ér véget a fürdés)8:30-ig megy.Totál kétségbe vagyok esve annyira kiborul mikor vége a fürdésnek.

2010. ápr. 11. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:
fázik vagy éhes vagy álmos
2010. ápr. 11. 21:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem olyankor nagyon fáradt már, legalább is az én kisfiam akkor csinál így.
2010. ápr. 11. 21:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia, bár a fiam nem fürcsi után csinálja általában, bár ő is üvölt, ha kiveszem:D én szoktam adni neki inni, és amíg iszik, be tudom pelusozni:) ugye az a neccesebb, aztán már egyszerűbb felöltöztetni. nagyon higított almalevet adok neki- 100%os, amit csak vákuummal tartósítanak, no cukor meg semmi egyéb sz.rság 50 ml ebből és 260 ml víz:) szereti, pedig alig van íze:)) hátha neked is bejön. Én akkor alkalmazom, amikor tuodm, hogy nehezen menne alapban a pelusozás.
2010. ápr. 11. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Lehet meg kellene próbálnod egy kicsivel korábban fürdetned. Nekem is 9 hónapos a kisfiam, szintén imádja a vizet, és kisebb korában ő is elég nyűgös volt öltözködés közben, illetve még most is eltörik nála a mécses, ha nagyon fáradt.

Szerintem lehet egy kicsit rövidebb idő is elég lenne neki lubickolni, elhiszem hogy Ő nagyon élvezi, de nagyon le is fáraszthatja. (nem hűl ki ennyi idő alatt a vize?)

Más ötletem nincs, mindenesetre próbáld minél gyorsabban felöltöztetni aztán ágybabújtatni.

Én onnan tudom hogy a fáradtság miatt szokott sírni a babóm fürdés után, hogy nagyon hamar be szokott aludni szopizás közben!

Egyébként mióta tart ez nálatok?

2010. ápr. 11. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem azért, mert kicsit sok neki az "egy óra lubickolás"?
2010. ápr. 11. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem is furcsa az 1 óra lubickolás. kihűl még a viz is azalatt...
2010. ápr. 11. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajnos válaszolni nem tudok a kérdésedre.De azt elmondhatom hogy nálunk is botrányos a fürdés utáni időszak.Egészen addig harcol a picinyem amíg cicit nem kap.

Én már próbáltam korábban fürdetni,gyorsan lassan összekészülni de nem sikerült elkerülni a ordítást.És Mi nem húzzuk olyan sokáig a pancsit/Nem hiszem hogy bármit is befolyásolna a hossza/

Minden este meg szakad a szívem amíg a kádtól a cicig eljutunk.Nálunk max akkor marad el a sírás ha többen vagyunk de ilyen ritkán van.Nem tudom mi lehet az oka ennek a viselkedésnek de nagyon remélem lassan vége lesz mert ez így senkinek nem jó.Hát okosabb nem lettél de legalább tudod hogy nem vagy egyedül.

10hós lányka anyuja

2010. ápr. 11. 22:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Már mindent probáltam elöbb hozni a fürdést kevesebb ideig fürdetni.inniadni stb. de addig ordit mig nem kap enni.Már probáltam azt is hogy megetettem és utána fürdés de sajnos ez sem jön be.és nem hiszem hogy fáradt lenne mert annyi ereje még van hogy sirjon utána egy orát.:-)
2010. ápr. 12. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!