Ez csak nálunk van igy vagy másnál is? Fürdés után mikor (kb. egy ora lubickolás után) kiveszem a kisfiamat 9hos a vizből.
elkezd sirni és képes addig fokozni a hangeröt mig felenem öltöztetem.Aztán mior eszik akkor megint csend és megint elkezdi kaja után.A fürdés utáni öltözködés kész rémálom.Magával a fürdésel nincs baj nagyon jol elvan de utána.....
Kb. egy ora mire rendesen felöltöztetem mert akkor rugkapl csapkod tolja el a kezem és hiába nyugtatom veszem fel vagy valami nem sikerül semmi.Ez kb 7:30-tól (ekkor ér véget a fürdés)8:30-ig megy.Totál kétségbe vagyok esve annyira kiborul mikor vége a fürdésnek.
Lehet meg kellene próbálnod egy kicsivel korábban fürdetned. Nekem is 9 hónapos a kisfiam, szintén imádja a vizet, és kisebb korában ő is elég nyűgös volt öltözködés közben, illetve még most is eltörik nála a mécses, ha nagyon fáradt.
Szerintem lehet egy kicsit rövidebb idő is elég lenne neki lubickolni, elhiszem hogy Ő nagyon élvezi, de nagyon le is fáraszthatja. (nem hűl ki ennyi idő alatt a vize?)
Más ötletem nincs, mindenesetre próbáld minél gyorsabban felöltöztetni aztán ágybabújtatni.
Én onnan tudom hogy a fáradtság miatt szokott sírni a babóm fürdés után, hogy nagyon hamar be szokott aludni szopizás közben!
Egyébként mióta tart ez nálatok?
Sajnos válaszolni nem tudok a kérdésedre.De azt elmondhatom hogy nálunk is botrányos a fürdés utáni időszak.Egészen addig harcol a picinyem amíg cicit nem kap.
Én már próbáltam korábban fürdetni,gyorsan lassan összekészülni de nem sikerült elkerülni a ordítást.És Mi nem húzzuk olyan sokáig a pancsit/Nem hiszem hogy bármit is befolyásolna a hossza/
Minden este meg szakad a szívem amíg a kádtól a cicig eljutunk.Nálunk max akkor marad el a sírás ha többen vagyunk de ilyen ritkán van.Nem tudom mi lehet az oka ennek a viselkedésnek de nagyon remélem lassan vége lesz mert ez így senkinek nem jó.Hát okosabb nem lettél de legalább tudod hogy nem vagy egyedül.
10hós lányka anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!