Milyen mesével kezdjem?
Annál a linkelt kérdésnél a kedves kérdező -ezek szerint te- egyértelműen írta, hogy másfél évig hiába fejlesztette gyerekét. Hamarabb kellett volna leessen a tantusz, hogy hiábavaló volt.
Amennyiben kimutathatóan elmaradott a fejlődésben egy gyermek, akár egy kisebb, őt már megfelelő szakemberek által és általuk történő javaslatokkal fejleszteni kell. De nem olyan kisgyereket, aki normálisan fejlődik (csak a szülő azt hiszi, hogy nem normálisan fejlődik pl. mintha fejlődésben elmaradott lenne a gyereke).
Húúúúú! Jó régen nem tudtam visszajönni, nem tudom megnézi-e még valaki a válaszomat. De azért leírom, mert higyjétek el gondolkoztam sokat az itt olvasottakon...
De először azzal kezdeném, hogy megkérdezem: Ti osztódással szaporodtok vagy klónoznak benneteket? Na jó...ez persze csak vicc. Csak nagyon meglepő, hogy ennyi jól informált ember él köztünk és még az én egyszerű kérdésemet is megtalálja mind. Talán tényleg ideje lenne megváltanotok a világot :-)
Mindenesetre lányom már hetek óta nem néz animációs meséket. Szerencsére Halász Judit nagyon tetszik neki. Ennyi számítógépezést legalább megengedek neki.
Egyébként érdekelne, hogy az az illető (orvos???, pszichológus???, kutató??? vagy nem tudom ki, nincs kedvem visszaolvasni, hogy leírtátok-e) aki azt mondta, hogy az animáció árt a gyerekeknek 7 éves koráig, ő miért hitelesebb forrás, mint a többi (hatalom által iskoláztatott) szakember??? Lehet hogy pusztán azért, mert beleillik abba a világképbe, amelyben hisztek?
Igazából hiába gondolkodok sok mindenen amit írtok, nem tudok igazat adni nektek. Lehet tényleg nagyon jól kimosták az agyam...
Például, hogy azért nincsenek fertőző betegségek, mert megváltoztak a higiéniás szokások és nem az oltások miatt...Háááááát, lehet nálatok megváltoztak, de... Én tanítottam olyan iskolában, ahol a gyerekek 60 százaléka mélyszegénységben élő (roma és nem roma) családból származott. Ahol úgy jöttek a gyerekek első osztályba, hogy nem ismerték, nem hogy a wc-t, de még a wc papírt sem. Ahol meg kellett őket tanítani mi az a szappan és mire való. Egész évben probléma volt az élősködőkkel és sajnos előfordult, hogy az iskolatáskából patkány ugrott elő. Különböző roma telepeken minden évben felüti fejét a hepatitis. És még sorolhatnám... Hát igen is szükség van oltásokra!!! Nem is beszélve arról, hogy a nagy globalitációnak köszönhetően pár óra alatt a Föld bármely pontjáról elérhet hozzánk egy beteg ember...
A belinkelt cikk is elgondolkodtató, de honnan tudjátok, hogy nem kitaláció, vagy nem egy olyan ember nyilatkozata akit kitettek egy jol fizető állásból és bosszút akar állni a főnökein.
Valahogy az az érzésem, hogy azok a hiteles források nektek, akik azt mondják amit hallani akartok...
És miért jó, ha rossz az emberek immunrendszere.... A feminizmusról szóló videóban, cikkben (nem emlékszem) logikusan ott volt, hogy azért volt rá szükség, hogy a társadalom másik felét is dolgoztatni tudják, hogy utána adót fizessenek. Ezt el is hiszem...De a beteg ember nem dolgozik, nem termel, nem hoz hasznot! Akkor miért is???
Amúgy nem irigyellek benneteket, nagyon rossz lehet mindenhol kamerát, mikrofont, besúgót keresni... Arról nem is beszélve, hogy szinte semmit nem ehettek meg, mert mindenben ott a méreg... Viszont azt azért irigylem tőletek, hogy ez a legnagyobb problémátok...
" Az összeesküvés-elméletek hívőinek pont az a lényege, legfontosabb missziója, hogy az "agymosott" tömegeket felvilágosítsák. Az ilyen embereknek mindenre van egy magyarázata, ami mögött a Nagy, Gonosz mögöttes hatalmat sejti (ufóktól a kormányig). Ezekben lehet némi igazság, de közel sem annyi, mint hiszik - pontosabban, sem az egyik, sem a másik elméletet nem tudták még kétséget kizáróan bizonyítani.
Nem hiszem, hogy a boldogság vagy éppen a kiegyensúlyozottság attól függ, hogy minek dőlsz be, vagy éppen minek nem. Nem lesz senki elégedettebb attól, hogy ő TUDJA, hogy marhavért kevernek a csokiba és valójában megvan a rák ellenszere, csak elhallgatják. Inkább megkeseredik az élete és paranoiás lesz.
Mindent mértékkel és mindent egy csipet kétkedéssel - és hallgass az ösztöneidre!"
Ezt egy másik kérdéskörben olvastam, nem az én válaszom, de nagyon igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!