Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hova forduljak? Milyen orvosná...

Hova forduljak? Milyen orvosnál kezdjem?

Figyelt kérdés

a fiam,aki 17 éves,évek óta alvás problémái vannak,vagyis,nagyon tud aludni,viszont nagyon nehezen ébred!!egyszerűen nem is tudja,hogy hol van amikor felkeltjük!magától nem tud felébredni!semmilyen hangos órára nem ébred....nagyon mélyen alszik!!

elvinném valamilyen orvoshoz,hogy hátha tudnak segíteni!

2010. okt. 16. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Van alvás centrum és alvás ambulancia is!

2010. okt. 16. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne legelősször egy teljes vérképet nézetned a fiadnál, nincs e vashiánya. A lányom 17 éves korában annyira mélyen aludt, már megijedtem, valami komoly baja van.Elmentünk vele a háziorvoshoz, és nagyon alacsony volt a vasa, majd vaspótlást kapott, szedte három hónapig, azután megszünt ez az állapot.Mindig holt fáradt volt előtte, álmos, sápadt, kimerült. Én ezt csak tanácsként írtam. Jobbulást kívánok!
2010. okt. 16. 23:17
 3/3 anonim ***** válasza:
TSH szintet is nézethetnétek nála, mindenképpen előbb háziorvosnál kezdeném.
2010. okt. 28. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!