Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek? Állando panasz...

Mit tegyek? Állando panasz van a fiamra az oviban!

Figyelt kérdés
Verekszik, lefejelte a óvónőt!Azt mondták ilyen még soha nem fordult elő!Az állítják hogy a fiam a hibás pedig itthon nem csinál ilyent néha rossz,akaratos de ez nem értem fejelget?,ráadásul az óvónő?Valaki segítsen mi lehet a baj a fiammal?
2012. dec. 19. 09:18
1 2 3 4 5
 21/47 szokratesz ***** válasza:
46%

Példás pedagógus szűlő???????

Ez most komoly? vagy cinizmus? mert inkább az útóbbi fedné a valóságot. Lehet én élek rossz helyen de, van pár pedagógus ismerősöm. Nos a gyerekeik a legneveletlenek,udvariatlanok, és nagyképűek.

de egyébként sem hinném, hogy egy padagógus végzettség miért lenne garancia a jó nevelésre. S most legkisebb mértékben sem a hivatásukról beszélek, mielőtt azt gondolja valaki, hogy lenézema munkájukat.

2013. jan. 4. 18:38
 22/47 anonim ***** válasza:

Maradjunk abban, h egy jó ismerősöm (aki mellesleg pedagógus) megítélésem szerint példás szülő. Bizalmas kapcsolata van lányával, a szexről is beszéltek, annak felelősségéről is. Kiskamasz lánya mégis elvesztette szüzességét 12 évesen... Mi ez, ha nem a mai külvilágban vibráló hatások , a média eredménye?? Szexuálisan túlfűtött világban élünk! A szex jó dolog, de mindennek meg van az ideje ,helye. És nem egy esetről tudok, melyben a szülőn NEM múlott!

Az illető szülő iszonyú, mit élt át, hogy 12 éves kislánya titokban sorozatban lefeküdt barátjával, akit -a barátját- ismerte is ez az anya...

2013. jan. 5. 17:59
 23/47 szokratesz ***** válasza:

Na te most jól megvédted a pedagósukat.

12 évesen szexel a lánya rendszeresen.

Akkor tényleg jó és céltudatos személyiséget sikerült nevelnie a pedagógusnak.

Ha annyira jó és őszinte lett volna a kapcsolatuk akkor a lánya előbb megbeszélte volna az anyjával, sőt akár véleményeztette volna a szándékát. Azért mert még tiszta minden nap a ruhája és van mit enni annak a gyereknek attól még nem biztos, hogy helyes a nevelés.

Na ezért tarunk itt ahol, amikor egy ilyen nevelést helyesnek ítélnek meg emberek.

2013. jan. 6. 09:41
 24/47 anonim ***** válasza:

Ennyire süket vagy? Bakker csak a te szemszöged számít?? Felvetettem egy újabb, NEM ÉPPEN ALAPTALAN tényezőt a gyermekek viselkedésének SAJNOS NEGATIV befolyásolására, ami akár a szülői hatást is felülmúlhatja! És ez a média.

Már negyedszer írom is le, hogy a média IS LEHET MINDENT FELÜLBÍRÁLÓ tényező a gyermekek fejlődésére nézve. Erre te újra és újra csak szapulod a pedagógusokat, korábbi beírásodban meg sok más embert!

TUDOD TE, MIKRE KÉPES A TELEVÍZIÓ?! Ennyire el vagy maradva? Nem hallottál még arról az 50-es évek óta létező, és LÁTSZÓLAG "BETILTOTT" , de máig alkalmazott mozgókép trükkről, miszerint egyetlen képkockába rejtett üzenetettel a TUDAT ALATTINKAT VESZIK CÉLBA, azt meg a a szülő se tudja felülbírálni!

Pl. a legtöbb érzelmi probléma, így a súlyosabbak, a traumák is tudat alá vannak fojtva, mégpedig 90%-uk gyerekkorból származik - minden ember esetén! Egyetlen szülő se képes a gyermeke, se másvalakinek a tudatalattiját felülbírálni, hacsak nem szakember, pl. hipnotizőr, kineziológus, pszichológus!

A TÉVÉ UGYAN ÍGY MANIPULÁLJA AZ EMBEREKET, GYEREKEKET: TUDAT ALÁ ÜLTET INFÓT! Mikor épp felvillanó képkockával, mikor épp ennél is hatásosabb trükkel - tudnék mesélni erről még...

Pl. a felvillanó képkocka átlag 4 századmásodpercig "látható", azaz tudatosan SENKI NEM FOGJA FEL! EZÉRT KERÜL A TUDAT ALATTIBA, EMBER!!

Gondold már végig a másik ember gondolatmenetét is, bakker!! Ne csak ugyanazt a begyöpösödött elvedet hajtogasd!

Vagy mondjam el 5-ödszörre is, hogy én PUSZTÁN FELVETETTEM ALTERNATIV gondolatot, nem mondom, hogy tévedhetetlen , amit mondok.

De te se nem gondolkodsz el mások felvetésén, se nem gondolkodsz rugalmasan, SZókratész!

Más kérdés, hogy ez mennyire reális, amit jelzek. De az biztos, hogy képtelen vagy decentrálni, azaz más szemszögéből is megvizsgálni adott dolgot, avagy kívülről megfigyelni önmagad gondolatvilágát. Rajtad kívül tudod kikre jellemző még ez? A gyermekekre. Pedig a gyermekek sok szempontból értelmesebbek -a lényeg tekintetében-, mint a legtöbb felnőtt, de ők se tökéletesek, mert pl. időbe telik nekik, mire megtanulnak decentrálni, általában 8-10 éves korban már nagyrészt sikerül a LEGTÖBB gyermeknek.

Látom, neked máig nem sikerült. És mivel szülő vagy, pláne elszomorító! "Szokratészoljál" mással... hogy kreatívan fogalmazzak, engedelmeddel...

2013. jan. 6. 14:58
 25/47 anonim ***** válasza:

_ U t ó i r a t :

...és egy szóval se mondtam, h az illető lánya rendszeresen szexel, hanem a kislány és a párja a tévé által a tudatalattijukba ültetett, egész életükben vibráló szexre csábítását a serdüléskor élte ki, NÉHÁNY ALKALOMMAL!

Hol volt még a 80-as években ilyen erősen REJTETT MÓDON a televíziókból ravaszul átjutó szexre csábítás?? Gondolj bele, se te , se én nem ültünk olyan tv adások előtt gyerekként, amelyekből ilyen szinten ömlött volna a szex, PLÁNE NEM REJTETT módon, a 80-as években még!

Szegény mai gyerekek tudat alattiját meg szüntelenül bombázza a tv a szexszel, és bár a felnőttekét is, de egy gyermek tudata kiszolgáltatottabb! Plusz add hozzá azt, amikor kiskamaszként serdül... Így se mind PRÓBÁLJA KI a szexet 12-13 évesen már, de nagy a csábereje a tv -trükköknek!

2013. jan. 6. 15:05
 26/47 szokratesz ***** válasza:

Tudod attól, hogy valaki hangosabban beszél még nem azt jelenti, hogy igaza van.

Engem nem győztél meg amit írtál ennyi.

Ja és még valami. Nagyon tévedek, hogy esetleg ez a 12 éves kislány egész közeli rokonod gyermek lenne, vagy esetleg a sajátodról van szó? Ailyen heves reakciókat váltottam ki belőled, az erre utal.

Én csak annyit mondtam, 3 gyerek felnevelése után, hogy nem kell mindig másra kenni a felelősséget a szülő tehetetlensége miatt.

Hol van a nagy összhang és a gyerek részéről a bizalom a szülő iránt ha olyat tesz amit tudja, hogy a szülő nem szertné? Úgy hogy ne gyere nekem a média bujtatott hatásával. Az igaz, hogy befolyásoló téynező, de azért van a szülő, hogy ezeket kivédje és mutassa a helyes irányt.

Na menj neveld a gyerekeidet, én már ezen túl vagyok teljes sikerrel azért nagy a pofám:)

2013. jan. 7. 08:12
 27/47 anonim ***** válasza:

1. Nincs gyermekem.

2. Úgy fest, meddő vita. Nem is próbálsz elgondolkodni más szavain.

2013. jan. 9. 19:11
 28/47 anonim ***** válasza:

3. Egy netes ismerősön gyerekéről írtam a konkrét példát, tehát még csak élőben se ismerem se a gyereket, se a rokonait.

4. A heves érzelmeim a fajfejűektől van ,mint te vagy.

Ennyi.

2013. jan. 9. 19:12
 29/47 anonim ***** válasza:

Ja, és 5.:

van kellő tapasztalatom mások kisgyermekeinek nevelésében.

2013. jan. 9. 19:14
 30/47 szokratesz ***** válasza:

Nincs gyereked de van tapasztalatod? Ez igen. Akkor Te egy elméleti szakember vagy. Igen tudom, hogy a világ dolgaiban azokra is szükség van (matematikusok, fizikusok stb) de nem hinném, hogy a gyereknevelés ezek közé tartozna. Ezt inkább hasonlítanám a hegesztéshez, mert azt sem lehet könyvből tanulni.

Nem is értem miért szállsz vitába olyan dologban amiről még tapasztalatod sincs. Olyanról értekezni amiről csak hallottál? Merész vagy.

zerintem gyeremajd vissza ha már túl vagy az éjszakai felkeléseken, a pelenkacseréken, a "ne edd a homokot-tanulj rendesen-ma nem mész focizni-készülj a felvételire a számítógép nyomkodása helyett-na felvettek a munkahelyre" mondatokon,aztán gyere vissza és lehet kicsit más lesz a gondolkodásod.

2013. jan. 10. 09:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!