Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ez már szigorú nevelésnek számít?

Ez már szigorú nevelésnek számít?

Figyelt kérdés

Néztem ezt a videót és olvastam az anyukával készült interjút és azt mondja hogy 1 fenekes szerinte minden rosszaságért belefér a nevelésbe.

Ti anyukák, hogy látjátok? Nektek is belefér vagy ellenzitek?

Videó itt: http://www.youtube.com/watch?v=K9hPZADRIds

2012. nov. 11. 16:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem szigorú nevelés.

Ez rossz,agresszív és nem nevezném nevelésnek. Látszik a gyerekeken, hogy félnek tőle.

Én is csaptam már a gyerekem kezére, fenekére, de nem ész nélkül.

2012. nov. 11. 17:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az életveszély az egyetlen helyzet, ahol megengedettnek tartom az erőszakos mozdulatsort (kocsi elől hátrarántás, konnektor elől elhúzás, stb.). Minden más esetben azt gondolom, hogy a tisztelet kivívásához nem szükséges verekedés, még egyetlen ütés sem. Csak meg kellene tanulni kommunikálni a gyerek nyelvén. De minek erre időt pocsékolni, ha lehet ütni is? Eléri, hogy ne csinálja a gyerek, amit a szülő nem akar, csak milyen áron? Én inkább a gyerekeim tiszteletét szeretném kivívni, és nem a félelmüket. Szerintem ez a nő nem normális a videón.
2012. nov. 11. 18:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez a nő idegbeteg. Jó, hogy ki nem töri a gyerekek karját.
2012. nov. 11. 21:56
 4/11 anonim válasza:

Ennyi ütés egy videóban összevágva elég durvának tűnik. Ha valaki rendszeresen üti a gyerekét az nem normális, de néha néha egy kisebb fegyelmező legyintéssel nincsen gond.

(De annyi ütés ami a videóban látható volt kb. egy évre elegendő, a rendszeresség nem normális)

2012. nov. 20. 23:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Biztos kiegyensúlyozott, egészséges gyerekek lesznek, ha így verekszik velük az anyja, gratulálok hozzá!!!!Nekem nem fér bele, eddig sem tettem, ezután sem fogom! Ha valamit meg akarnának velem értetni, nekem sem tetszene, ha közben megfélemlítenének, megütnétek.... Arról nem beszélve, hogy sok gyerek azért kap, mert nem úgy ugrál ahogy a szülő kitalálja, ergo elnyomja teljesen a gyerek akaratát, illetve megpróbálja...Ha valakinek egy hangtalan, sosem rosszalkodó, mindig bólogató valami kell, az vegyen egy játékbabát és ne szüljön! Szóval az anyukával tesztelném a fantasztikus módszerét, de nagyon!!!!(bocs)
2012. dec. 3. 17:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Ezzel csak azt éri el, hogy a gyerekek félni fognak tőle, félni fognak másoktól is, gondjaik lesznek, nem mernek majd semmit se csinálni, mert félni fognak hogy megveri őket. Hiányozni fog a családból a szeretet, helyette lesz erőszak. Ez így nagyon rossz!

Ráadásul akikkel így bánnak azok is ilyenek lesznek, azt hiszik majd hogy az erőszak jó, az erőszak megoldás, belőlük lesznek a börtöntöltelékek.

2012. dec. 9. 13:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig nem minden rosszaságért kel egy gyereket ütni lehet nevelni megvonással pl nem nèz tv t x ideig vagy beáll egy bünetetö sarokba.
2013. febr. 6. 15:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez agresszív szerintetek és durva?Sajnos láttam ennél én már szörnyűbbet is :( Az egyik ismerősöm úgy veri a gyerekeit,hogy az valami félelmetes még számomra is.Egyszer úgy földhöz vágta itt nálunk,utána meg kivágta a folyosóra a síró gyereket.Utána egy hétig vártam mikor jelennek meg a gyámosok,mivel nem rég költöztünk ide akkor,szomszédok nem ismertek csak halhatták az eseményt.Azóta is próbálom kerülni a társaságát.
2013. febr. 6. 15:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Aha, Te csak várod a gyámosokat, meg kerülöd a társaságát?

Gratula! Tán Neked kellet volna értesíteni a gyermekvédelmiseket, nem??? Vagy ez fel sem merült benned? Majd más elintézi???

2013. febr. 6. 15:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem,nem merült fel bennem,hogy nekem kéne :( Lehet igazad van és akkor valamit csinálnom kellett volna,de én nem vagyok ilyen sajnos :( Meg bennem első sorban csak az volt,hogy az ÉN gyerekem ne ijedjen meg.
2013. febr. 6. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!