Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesen +10kg, nagyon sok?...

32 hetesen +10kg, nagyon sok? Tényleg szigorú diétába kellene kezdenem?

Figyelt kérdés
A védőnő szerint diétáznom kellene szigorúan! Nem vizesedtem, 162 cm vagyok most és 72 kiló, 62vel kezdtem!szerintetek?
2012. nov. 1. 17:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%

Ez most vicc???

Én 22 hetes vagyok és +10 kg...

2012. nov. 1. 17:34
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem vicc! A kiskönyvembe is beírta piros nagy betűkkel. De ezt végülis az utolsó 3 hónapba híztam mert, a 18. Hétig 4 kilót fogytam. Akkor meg az volt a baja hogy nem hízok!
2012. nov. 1. 17:37
 3/16 anonim ***** válasza:
egyszer azt hallottam, h az idealis hizas haonta+1kg.
2012. nov. 1. 17:45
 4/16 anonim ***** válasza:
51%
Hát én arra jutottam a múlt héten hogy ha olyat mond a védőnő inkább meg se hallom! Mert konkrétan lehülyézte a nőgyógyászom is olyat mondott én meg pánikolva rohantam hozzá hogy most mi lesz! Amúgy 23hetes vagyok és 6kg híztam már és nekem is szólt a védőnő hogy ez már sok lesz! De szerintem ez hülyeség! Üdv 23hetes kismami
2012. nov. 1. 17:46
 5/16 anonim ***** válasza:
25%

Az én védőnőm szerint az "ideális" hízás 9-12 kg között van.

Szigorú diéta? Várandósan???? Aztán útmutatást adott-e hozzá? Csak mert terhesen nem lehet ám csak úgy pikk-pakk szigorú diétába kezdeni... Ezt talán nem ártana tudnia a védőnődnek. Csakis dietetikus szakember segítségével és útmutatásával lehet óvatosan diétázni. Bocs, de ez egy barom.

Egyébként meg nem is sok.

2012. nov. 1. 17:56
 6/16 anonim ***** válasza:
én holnap töltöm a 33.hetet és 10kg plusznál tartok. se a védőnő se a dokim nem mondta hogy sok lenne, sőt a doki megdicsért hogy nem híztam sokat.
2012. nov. 1. 18:07
 7/16 anonim ***** válasza:

Érdekes lehet a védőnőd.Én az első terhesség alatt összesen 13 kilót híztam,ettől függetlenül hatalmas pocakom volt.Mikor a védőnő meglátott 34 hetesen,volt egy kisebb kirohanása és azt mondta "nem hiszi el,miért kell minden terhes nőnek minimum 30 kilót híznia" illetve megkérdezte,hogy "biztos egyedül van,mert az ki van zárva." A kislányom egyébként 3200 grammal és 53 centivel született.A második terhességem alatt 23 hetesen eljött hozzánk a védőnő és kijelentette,hogy elege van belőlem,miért akarok mindenképp elhízni megint,és hogy szerinte én nem 23 hetes vagyok,hanem inkább 33.Na,ekkor én lemondtam a szolgálatát.14,5 kilót híztam,a pocakom ismét óriási volt,a kislányom 3120 grammal és 54 centivel érkezett.

Ne foglalkozz a védőnőddel,egyél ahogy jólesik,vigyázz magatokra!

6 hetes és 3 éves gyerekek anyukája

2012. nov. 1. 18:12
 8/16 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi idő alatt mennyit híztál, mert volt nekem is olyan hogy két hét alatt feljött két kiló és az sok volt.amúgy meg a végére csak 11.de attól is függ mennyi volt a kiinduló súlyod.
2012. nov. 1. 18:20
 9/16 anonim ***** válasza:

Én a 32. hétig 14 kg-ot híztam és az orvos és a szülésznő is nagyon megijesztett, hogyha így folytatoma, akkor császár lesz.

Most 34. héten 18kg-nál tartok, pedig nem zabálok, szerintem vizesedek.

Doki szerint: folyadék megvonás és sószegényen egyek, a szülésznő szerint 0 szénhidrát.

Nekem is pirosan jelezték.

Én most 85kg vagyok:(((((

Mondjuk nekem mindig így történik, majd szülés után gyorsan visszafogyok, mégis megijesztettek.

2012. nov. 1. 18:41
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vészes. Én az elsővel 9 kg-ot híztam (3,5 kg-os baba) a másodikkal 23-at (3,85 kg-os baba). Mindkettővel hatalmas hasam volt, és mindkét szülés után fél évvel minden felesleget leadtam. A 23 kg rengeteg volt, legalábbis szerintem, de a nőgyógyászom csak legyintgetett. Persze minden leletem, laborom jó volt, én sem vizesedtem, csak a hízás mértéke volt szörnyen nagy. Az orvosom szerint elve túl soványan indultam (169 cm, 50 kg). Ha túlsúllyal nyitottam volna, lehet, hogy nem ezt mondja. Szerencsére mindkét gyerekem egészségesen született, függetlenül a felszedett kilóktól. Ha nincs semmi egyéb problémád, szerintem ne aggódj. Azért van a két füled, hogy a felesleges duma az egyiken bemenjen, a másikon kijöjjön.
2012. nov. 1. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!