32 hetesen +10kg, nagyon sok? Tényleg szigorú diétába kellene kezdenem?
Ez most vicc???
Én 22 hetes vagyok és +10 kg...
Az én védőnőm szerint az "ideális" hízás 9-12 kg között van.
Szigorú diéta? Várandósan???? Aztán útmutatást adott-e hozzá? Csak mert terhesen nem lehet ám csak úgy pikk-pakk szigorú diétába kezdeni... Ezt talán nem ártana tudnia a védőnődnek. Csakis dietetikus szakember segítségével és útmutatásával lehet óvatosan diétázni. Bocs, de ez egy barom.
Egyébként meg nem is sok.
Érdekes lehet a védőnőd.Én az első terhesség alatt összesen 13 kilót híztam,ettől függetlenül hatalmas pocakom volt.Mikor a védőnő meglátott 34 hetesen,volt egy kisebb kirohanása és azt mondta "nem hiszi el,miért kell minden terhes nőnek minimum 30 kilót híznia" illetve megkérdezte,hogy "biztos egyedül van,mert az ki van zárva." A kislányom egyébként 3200 grammal és 53 centivel született.A második terhességem alatt 23 hetesen eljött hozzánk a védőnő és kijelentette,hogy elege van belőlem,miért akarok mindenképp elhízni megint,és hogy szerinte én nem 23 hetes vagyok,hanem inkább 33.Na,ekkor én lemondtam a szolgálatát.14,5 kilót híztam,a pocakom ismét óriási volt,a kislányom 3120 grammal és 54 centivel érkezett.
Ne foglalkozz a védőnőddel,egyél ahogy jólesik,vigyázz magatokra!
6 hetes és 3 éves gyerekek anyukája
Én a 32. hétig 14 kg-ot híztam és az orvos és a szülésznő is nagyon megijesztett, hogyha így folytatoma, akkor császár lesz.
Most 34. héten 18kg-nál tartok, pedig nem zabálok, szerintem vizesedek.
Doki szerint: folyadék megvonás és sószegényen egyek, a szülésznő szerint 0 szénhidrát.
Nekem is pirosan jelezték.
Én most 85kg vagyok:(((((
Mondjuk nekem mindig így történik, majd szülés után gyorsan visszafogyok, mégis megijesztettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!