Borzalmasan fáj a medencém és a combom, a hüvelyem meg nyilallgat, normális ez 30 hetesen?
Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 09:08
1/3 anonim válasza:
Én is 30 hetes vagyok, én ikrekkel. A combom 1 hete nekem is nagyon fáj:(
2/3 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyenek amikor hidegfront volt,aztán mérséklődött, de a lépcsőn lefelé alig bírtam lebicegni... :(
Kitartás, nem sok van már hátra :)
3/3 anonim válasza:
29. hetes vagyok. Nekem is fáj mindenem. A combcsontom is mindkettő már hetek óta. Nem is bírok sokáig egyik oldalamon sem feküdni. A szeméremcsontom mostanában kezdett fájdogálni, meg nekem is nyilallgat a hüvelyembe. Valamint a derekam is fáj, nyilallgat. A külső méhszáj elkezdett kinyílni (nagyon remélem, hogy azóta nem változott), de kicsit félek, így többet igyekszem pihenni. Pihenj, amennyit tudsz, minél kevesebbet nyomja a baba súlya a méhszájat. Aztán említsd meg dokinak. Ő tudja neked biztosan megmondani, hogy ez mennyire normális. Bár én is nagyon remélem, hogy a front van ilyen nem jó hatással ránk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!