Keményedik a pocim, normális?
Figyelt kérdés
Mitől keményedik a poci?Meddig normális?Mit lehet ellene tenni?
20 hkm
2012. nov. 1. 07:45
1/3 anonim válasza:
Szia! Még korai a keményedés! Szedjél magnéziumot, de előtte beszéld meg a dokiddal, hogy mennyit szedjél belőle naponta és, ha rendesen szeded, akkor el fog múlni a keményedés.
2/3 anonim válasza:
Szia! Nekem is ennyi idősen kezdett, és mondták, hogy nem szabadna. Ettől függetlenül 32 hetesen kaptam magnéziumot csak. :(
3/3 anonim válasza:
Nekem is 20 hetesen kezdödött, én kaptam már rá akkor magneb6-ot. Egy hétig szedtem 3x2-t, aztán már csak 3x1-et, és mérséklődtek. Egyébként a napi 5 a "megengedett"
Legközelebb, ha mész beszéld meg a dokiddal...
Egyébként attól keményedik, ha a tervezeted edz a szülésre, méhösszehúzódásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!