Ha nem fekszem óránként 2-4x keményedik a hasam. Ez normális a 35. héten, vagy feküdnömkellene?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 12:28
1/4 anonim válasza:
Hát... próbálj pihenni. úgy tudom ha óránként 4 vagy több a keményedés el kell menni dokihoz. nekem az elsővel a 32. héttöl feküdnöm kellett a keményedések miatt, 36. hétre megszültem a lányom. de ne aggódj, sok pihi ha nem javul akkor doki. lehet hogy magnézium hiány.
2/4 krisztivan válasza:
Mindenképp dokival beszéld meg.
Nálam már a 20.héttől keményedtem.Volt hogy csak ülve a lábamat raktam keresztbe és mint a kő. 3x2 ,agnéziumot szedtem és mégis inditani kellett 40+10 napra.Amikor zárt a méhszáj akkor nem baj nem lehet,növekszik benned a baba és követeli magának a helyet:-)) Doki mondta nekem így:-))
3/4 krisztivan válasza:
Bocsi lemaradt a 7.hónapot még végig dolgoztam.
4/4 anonim válasza:
Az első várandósságom vége felé (36. héttől) 5 percenkénti fájdalmas keményedésekkel mentem be a kórházba. 43. hétre született meg a fiam. De mindenkinél változó, próbáld magnéziummal enyhíteni legalább:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!