Az normális, hogy szinte állandóan kemény a hasam? 24 hetes vagyok és még nem volt nap, amikor puhának éreztem volna. Nem keményedik, csupán 24-ből 24 órát kőkemény.
Ezzel én is így vagyok...
24 hetes vagyok én is harmadik babával.
Állandóan keménykedik a hasam, sokszor olyan, mintha szét akarna durranni..
A sima keményedés nem fájdalmas, nem sugárzik sehova és nem jár görccsel. Ha fáj és görcsös fájdalommal jár, kisugárzik a combba, derékba, az inkább jósló.
Dokidnak szóltál?
Napi 10-12 keményedés még normális.
Nekem a 18. héttől keményedett a pocakom, nem fájt, de elkezdett rövidülni a méhnyakam, táppénz, pihenés, rengeteg magnézium, ha fájt No-spa.
34 hetes kismama
Na én is pont 24 hetes vagyok és totál ugyanez a tünetem kb. 1 hete. Hétfőn voltam orvosnál, és azt mondta, hogy a keményedésre kell figyelni, de ha az egész kemény, az nem gond. Valószínűleg a növekedéstől van, nekem most 1 hét alatt 4cm-t nőtt a hasam, előtte 1 hónap alatt pedig csak látványra, centire semmit.
Egyébként nem jó érzés, főleg járni nem, de ne aggódj emiatt.
Amúgy nekem olyan lelkiismeretes, hogy még UH is megnézte a méhszájam, minden ok volt.
Szóval ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!