Mitől feszül be, keményedik meg állandóan a hasam? 19. héten vagyok.
Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 21:31
1/3 anonim válasza:
Szia! Lehetséges, hogy magnéziumhiány. A lábaid is fájhatnak esténként, ez is erre utal. Beszélj erröl az orvossal! Nálam is ezek a tünetek voltak már a 15 héten, s kaptam rá magnéziumot!
2/3 anonim válasza:
Magnézium hiány napi 3*1 magne b6.ot szoktak mondani a dokik de ha attól se jobb akkor a dupláját kell szedni
3/3 anonim válasza:
Nálam is ez volt. A dokim Mg pezsitabit ajánlott napi 3-4 alkalommal, mert abban több a Mg mint a szemesben. Attól jobban is lettem! Nekem nagyon keményedett a hasam, nem egyszer annyira, hogy mozdulni sem bírtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!