32 hetes 5 napos kismama vagyok. Múlt héten voltam dokinál, zárt volt a méhszáj, de már két napja úgy érzem hogy keményedik a hasam, meg nehéz, feszes. Az igaz, hogy a baba is állandóan nyom, lehet ettől. Kinyílhat a méhszáj pár nap alatt?
Én 33 hetesen 5 perces keményedéssekkel mentem orvoshoz.Szednem kellett magnéziumot,és pihenésre utasított.Zárt maradtam.36. héten már nem kellett szednem.
39 h
A 3x2 az nagyon durva,de nem sokat segít.Én is azt szedtem,és nem volt jó.Nekem is a magnézium segített.
36hetes km
1. vagyok.
Nem durva,sokan szedik már így.Én reggel 1 magne b6,este 1 pharmavit pezsgőtabi
én szépen fokozatosan nyiltam a 32. héttől fogva-ekkor 1100 volt a méhszájam,és 34 hetesen is.ma meg mikor mentem a dokihoz vizsgálatra akkor meg már teljesen ki voltam nyilva,pedig szinte végig feküdtem,ültem.szoval pihiztem.de ez még nem biztos hogy nálad is igy lesz.meg nekem a doki azt mondta hogy nagyon lenn a feje a 32 hetes uh-n.
nyugodj meg mert az idegeskedés még rosszabb.
36+4 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!