Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap este és ma is nagyon...

Tegnap este és ma is nagyon sokat keményedik a hasam.36 hetesen ez normális?

Figyelt kérdés

Fájást nem érzek, csak kellemetlen, és alig kapok levegőt olyankor. Ma voltam uh-on, és NST-n, minden rendben volt.

Mennyi keményedés a normális? A méhem gyakorol ilyenkor? A babának nem rossz?

Köszi a válaszokat!

2012. febr. 28. 15:48
 1/5 25. hetes kismami válasza:
Én úgy tudom, hogy napi 4-5 keményedés az teljesen oké, de írass fel magnézium citrátot, az a legjobb, és nekem is csak ez az egy használt, a többi mg készítménnyel ellentétben! További jó babavárást! :)
2012. febr. 28. 15:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Én úgy tudom, hogy 36.hét után már nem szabad Magnéziumot szedni. Azért köszi;
2012. febr. 28. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, sőt a 36 hét után már előnyös is lehet, mármint a szülésre készülés miatt. Azt nem tudom milyen érzés a babának... Remélem nem kellemetlen neki, nekem a 16. hét óta vannak keményedéseim, van hogy egész nap... Azt mondják, amíg nem görcsölsz mellette nem baj. De nálad akár már jelentkezhet görcsölés is, persze josló fájások formájában, aztán hamarosan rendes fájások formájában!

Magnéziumot valóban nem ajánlott már a 36. héttől szedni.

25 hetes km

2012. febr. 28. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:
36.héten ez teljesen normális. Nyugodj meg. Nem lesz semmi baj. A babád már érett a kinti életre. Ha fájásaid lennének és meg akarna születni az okkal van..Hamarosan babázhatsz. Jó egészséget nektek!
2012. febr. 28. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Normális.Tegnapi időjárás mindenkit nagyon megviselt.

Készül a tested a szülésre.Már csak pár hét és kezedben a csoda nyugi.Sok sikert a szüléshez

2012. febr. 29. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!