Keményedik a hasam, ez normális ilyenkor?
Figyelt kérdés
21 hetes vagyok és először 1 hete keményedett be a hasam. nem vészes, pár perc alatt elmúlik, de ettől nem lehet baja a babának, ugye? 2hete voltam ultrahangon és 3hete nőgyógyásznál, jövő kedden megyek újra.2012. okt. 31. 14:21
1/4 anonim válasza:
Nekem is 20 hetesen kezdődött, magne b6-ot javasolt rá a doki, hogy nehogy nyíljon tőle a méhszáj. Egyébként természetes, úgy emlékszem óránként 1-3 keményedés normális még. De nekem a doki azt mondta, hogy a magnéziumnál is fontosabb a sok-sok pihenés! :)
Ráérsz megbeszélni a dokiddal kedden a dolgot, addig ne aggódj, inkább pihenj!
Jó babavárást!
2/4 A kérdező kommentje:
köszi, alszom is egyet a munkahelyemen, hátha nem veszik észre :D
2012. okt. 31. 14:40
3/4 anonim válasza:
szia!
én 20 hetes vagyok és nekem most keményedett először.
én magnedii citrici-t szedek napi 2x vagy 3x. tegnap voltam dokinál és minden oké volt!
4/4 Dilettáns döggomba válasza:
Ha naponta 5-6 keményedésnél több van, a doki magnéziumot fog javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!