Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A fiam lánynak érzi magát!...

A fiam lánynak érzi magát! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egyedül nevelem 13 éves fiamat (39 éves anyuka vagyok), és teljesen tanácstalan vagyok a viselkedése miatt. Nem szereti a fiús játékokat, inkább rajzol, és jobban érdekli a hímzés, meg a varrás. Az iskolában a lányokkal barátkozik, nincsenek fiú barátai, és az osztálytársai sokat szekálják. Régóta gyanítottam, hogy valami nem stimmel idehaza, mert mintha turkált volna valaki a ruháim között. Egyik nap korábban hazajöttem a munkahelyemről, és Dávidot lánykori ruhámban találtam a konyhában, bugyi és melltartó is volt rajta, a körmei ki voltak festve, a haja lányosan feltupírozva (megengedtem neki, hogy kicsit hosszabban hordja). Főzött éppen, ebben is ügyes egyébként. Teljesen ledöbbentem, először rákiáltottam, aztán leültem és csak zokogtam. Ő odajött hozzám, és vigasztalt, de szinte sokkot kaptam.

Azóta beszélgettünk erről higgadtan is, és bevallotta, hogy korábban is vett már fel titokban ruhámat. Így érzi jól magát, és szeretne idehaza lányként öltözni, segíteni nekem a házimunkában. Azt is kitalálta, hogy csavarjam be éjszakára a haját, mert göndör frizurát szeretne. Egyébként nagyon okos, jószívű gyerek, szorgalmas és jól tanul, az iskolában inkább csendes, visszahúzódó.

Megőrülök, egyszerűen nem tudom, mitévő legyek. A volt férjemmel sok éve nem tartjuk a kapcsolatot, nem érdekeljük őt. Partnerem sincsen, akivel ezt megbeszélhetném, a szüleimnek el sem mertem mondani... Valaki adna tanácsot, mi lenne a helyes út? Tiltsam el mindentől, ami nőies, neveljem keményebben, hogy "észhez térjen"?

2012. okt. 27. 18:53
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
94%
Igaz régi a kérdés, de most mi a helyzet? Mi történt?
2015. nov. 23. 16:58
 32/34 anonim válasza:
100%
Engem is érdekelne, hogy mi történt azóta.
2017. nov. 7. 15:24
 33/34 anonim válasza:
100%
Valami fejlemény?
2018. ápr. 27. 08:57
 34/34 anonim ***** válasza:
Módfelett érdekelne engem is, hogy mik a fejlemények. :)
2019. jan. 11. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!