16éves lánynak az anyukája nem engedi, hogy fesse magát- ez normális?
Vidd magaddal és suli előtt a WC-ben vagy valahol útközben fesd ki a szempilláid.
Ne engedj neki!
Egyébként tényleg gond lesz vele(mármint anyuddal) meg kettőtök közt, ha ennyit sem enged.
Ha meg akarod győzni, akkor "Csata!" , vannak ilyenek, és nincs más megoldás.
Kérdezd meg, hogy miért baja hogy kifested a szempilláid! Hátha kifejti, és akkor tudsz egy kicsit 'javítani' a felfogásán!:) Többet nem tudok...
Ha már festeni akarod magad, próbálj meg normális érveket mondani anyádnak.
Az előző válaszolónak üzenem, hogy az aberrált szó nem túl alkalmas ide. Inkább ne használj olyan szavakat, amiket nem ismersz!
Akkor ne mosd le!:) Hagyd fenn, hadd szokja a látványt, meg az "ellenkezést"!:) és így kérdezd meg, hogy mi baja vele! Ennyire csúnya, vagy mi? Mert hogy túlzásnak még kicsit sem mondható egy szempillaspirál, az tuti..
Kész tények elé is állíthatod, hogy márpedig te szeretnéd festeni a szempilláidat és higgye el, hogy a suliba mások szinte vakolják magukat, annak jobban örülne? Nyugodjon bele és kész, vagy így már nem is szeret???(talán ez így beválhat)
Ajánlatot is tehetsz neki: valami egyszerű dolgot bevállalsz, hátha akkor enged.. (bár ez hosszútávon nem kifizetődő, főleg az ilyen típusú anyáknál..:(), de hátha..
Van olyan barátnőd, aki festi magát és az ő anyuja jóban van a tieddel??? (beszélő viszonyra gondolok)
Most eszembe jutott, hogy nekem is voltak különböző problémáim ilyen téren anyummal, és egyszer elmondtam(soroltam) egy kiborulósabb délutánomon barátnőméknél hogy milyen anyum és miket nem enged, és hogy tök lemaradtnak, meg olyan "aljának" érzem magam a többiekhez képest, és hogy igazán engedhetne..
Pár napra rá, teljesen "új felfogással" tért haza a barátnőm anyujától(délutáni koketálásból) és akkor kezdett engedékenyebb lenni..
Gondolom a bnőm anyuja valamit beszélhetett vele,és az hatott rá így..
Szóval ezért kérdezem..
szerintem nincs semmi baj azzal, hogy sminkeled magad.:S csak igényességet mutat.
én idén kezdtem el szempillaspirált használni, eddig egyáltalán nem sminkeltem magam... amúgy meg meg lehet nézni a mai általános iskolásokat.. 5-ben már nem látszik az arcuk a sok alapozótól-.-
15/L
8-as vagyok
Eszembe jutott, hogy nálunk ez olyan 7.-es 8.-os koromban történt, és egy fekete szemcerkáról, és egy korrektorról volt szó(pattikra), szóval nálam se a túlzásba vitt sminkről volt szó..
Azt hiszem következő szülinapomra kaptam tőle egy avonos szájfényt és egy pirosítót... Hoppá!:)
Szóval hátha ez beválhat!:)
Egyébként pár év múlva ugyancsak összetűzésbe kerültünk a ruhák miatt, és akkor megegyezésre jutottunk, hogy nyáron valami melót csinálok, azt félretesszük(legalábbis a nagyját) és akkor majd ő kiegészíti esetenként, hogy jusson is maradjon is, és mindketten jól járunk.(én, hogy megtanulom becsülni a pénzt, ő pedig akkor besegít és mind2-en örülünk..)
Azt hiszem a zsebpénzemet is felemeltük heti 1x-i porszívózás+ a szobám rendeben tartásáért cserébe.(szerintem ezt is a barátnőm anyujának köszönhetem, mert náluk ez bevált:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!