Két és fél évesemet pisiltettem egy fánál. Egy kislány anyukája feljelentéssel, Családvédelemmel fenyegetőzik. Ez normális? Én vagyok a hibás?
Hideg ide, hideg oda. Nemrég szobatisztává lett gyermekemnek sürgősen pisilnie kellett ezért nadrág le és megtiszteltettem vele egy fát a buszmegálló mögött. Erre egy két éves forma kislány anyukája hangosan nekem esett, hogy feljelent a Családvédelmiseknél, hogy veszélyeztetem a gyerekem meg, hogy a kislányát akarata ellenére FELVILÁGOSÍTOTTAM és ezzel (márminthogy látta a fiam fütyijét) lelki traumát okoztam neki.
??? Csak énztem bután, hogy mi van??? Inkább pisiljon be a fiam az anorákba és faggyon rá a nadrág????
És nem én kértem a kislányt, hogy jöjjön oda nézze már meg, hogy miben különböznek a fiúk a lányoktól...
Felhúztam magam kicsit, szerintem nem csináltam semmi kifogásolnivalót. SZerintetek?
Hülye szerencsétlen....
Nem te vagy a hibás közterületen azt csinálsz és ott pisil a kisfiad ahol tud. Ha meglát majd egy hajléktalant vizelni azt mivel jelenti fel hogy megrontotta a gyerekét mert látott egy himtagot?
- régen az osztrák hercegnőket nevelték igy hogy még a szarvasok himvesszőjét se láthatták - olyanok is voltak az ágyban .... -
Semmi baja se lesz tőle de az anyja ilyetén viselkedése jóra se vezet.
na annak a nőnek se a lába fáj.ki is fogják röhögni rendesen,ha feljelent.bár ha nem ismer téged,nem tudom mit fog mondani.Ismeretlen anyuka ismeretlen kisfia pisilt egy fánál???!!!
egy igazi idióta
Igen ez meg a másik bár nem akartam kitérni rá hogy odamenni fog-e és elkérni a cimedet meg a nevedet mert ez igy csak vaktában fenyegetőzés ami az ostoba emberek kelléktárának egyetlen eszköze mármint a feljelentgetés.
Hagyjad nem is érdemes emlékezni se rá.
Nem félek, hogy beváltja. Csak kiváncsi voltam, hogy tényleg hibáztam-e?
Régebben sokat olvastam porontyot és ott emlékszem hasonló vérgőzös anyukákra, akik egy köztéri pisiltetést teljesen elfogadhatatlannak gondoltak. Mi most kerültünk ebbe a szituációba és kételkedni kezdtem abban, hogy mások/a többség ezt hogyan ítéli meg.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!