Szerintetek egy 4 éves kislány nem fázik ilyenkor kinn harisnyában?
beszéld meg az óvónénikkel, hogy figyeljenek oda. Ha nyomatékosítod, biztosan ráadják legközelebb. Én is szóltam, meg azt is elmondtam, hogy elég érzékeny a felfázásra (pl kisplédet is rakattam alá a vaságyába), és azóta a derekát is mindig figyelik, hogy be van-e tűrve.
jelezd nekik, és a gyereknek is rágd a szájába, hogy melyik a kimenős ruhája - mást nem tehetsz
Hát ez durva!
Na kb olyan jó ovitok lehet, mint nekünk. Én hiába rágom a szájába a gyereknek, egyedül nem mindig tudja mit kell le vagy fel venni, a múltkor mikor jó idő volt a 27 fokban farmerba volt a csoportszobában.
Szólj nekik, ha kell ezerszer is! Ilyenkor már nem elég egy harisnya!
Barátnőm Angliában él, ott alap hogy a gyereken nincs sapka (mondjuk a taknyuk is az állukig ér néha), múltkor meg egy kislányt látott szandiban, szoknyában, harisnya és zokni nélkül, amikor rajta meg a családján sapka meg meleg pulcsi volt.
Viszont elgondolkodtató, hogy azok a gyerekek is felnőnek, és megszokják. Mi is beszélgettünk róla, hogy vajon mi, magyar anyukák reagáljuk ezt túl, vagy ők a hanyagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!