2,5 évessel (kislány) ajánlanátok valami jó fedett programot, valamii kiállítás jellegűre gondolok?
Tropicarium nem jó,mert már túl sokszor voltunk.
Játszóházakat nem szereti.
Olyan nehéz érdekes programot találni...
nalunk a fiam szereti az ikeat, szerintem eleg gyerekbarat, mindent ki tud probalni, van egy csomo jatszoresz, stb
vasarnaponkent van a cifra palota a mupaban, erdemes elnezni ra, az en fiamnak nagyon tetszett, egyik szobaban koncert, a masikban babjatek, a harmadikban sok kismotor es palya, alul a csarnokban kreativ foglalkozasok, stb
nezz korul, hogy meno mano torna van e a kornyeketeken, az is jo
nem tudom mas gyerek hogy van vele, a fiam ket eves kora ota imadja a bowlingot (tvben latta, egyszer elvittuk, tanulopalyan olyanokat guritott, hogy csak neztuk, mar ket es fel eves, de meg mindig szereti)
a fiam szereti a jarmuveket,nem tudom a lanyod szereti e, egy egy villamos/hev/stb vonalan elmenni a vegallomasra, utana vissza
(a godolloi kastelyban vannak gyerekprogramok, most neztem, eppen a fenti apropo miatt, mert lementunk a multkor is hevvel godollore meg vissza, hatalmas elmeny volt neki :))
- bár már hideg van, de hajókázás a Dunán
- baba-mama torna (ha van a környéketeken)
- vasúttörténeti park ( ha szereti a vonatokat)
- játszótér
- bábszínház
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!