Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két és fél évesemet pisiltette...

Két és fél évesemet pisiltettem egy fánál. Egy kislány anyukája feljelentéssel, Családvédelemmel fenyegetőzik. Ez normális? Én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Hideg ide, hideg oda. Nemrég szobatisztává lett gyermekemnek sürgősen pisilnie kellett ezért nadrág le és megtiszteltettem vele egy fát a buszmegálló mögött. Erre egy két éves forma kislány anyukája hangosan nekem esett, hogy feljelent a Családvédelmiseknél, hogy veszélyeztetem a gyerekem meg, hogy a kislányát akarata ellenére FELVILÁGOSÍTOTTAM és ezzel (márminthogy látta a fiam fütyijét) lelki traumát okoztam neki.

??? Csak énztem bután, hogy mi van??? Inkább pisiljon be a fiam az anorákba és faggyon rá a nadrág????

És nem én kértem a kislányt, hogy jöjjön oda nézze már meg, hogy miben különböznek a fiúk a lányoktól...

Felhúztam magam kicsit, szerintem nem csináltam semmi kifogásolnivalót. SZerintetek?

2011. jan. 7. 07:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem teljesen jól csináltad. Inkább a fához pisiljen, minthogy véletlenül ne tudja visszatartani hazáig, és egész úton fázzon utána. (Amúgy, ha egy kutya pisil le egy fát az senkit nem zavar)
2011. jan. 7. 09:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

De jót nevettem :)

Nálunk a játszón a kisfiúk és a kislányok is (a tényleg kicsik) simán pisilnek a bokros résznél...lehet azért telepítették?

Akkor mi is megrontottuk már a gyerekünket, mert a kislány mind engem, mind az apukáját látta már meztelenül, pisilni sőt apukájával már fürdött is együtt. Júj :)

Azt is tudja, hogy anyának puncija van apukának meg kukija. :) No meg hogy neki is puncija van. 19 hónapos.

Felvidítottátok a napom :) Kérdező inkább nevess te is egy jót. Kicsi gyerekkel főleg kinn nem lehet mást tenni, jól tetted!

2011. jan. 7. 10:14
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez komolyan igaz?Hú.

Álmomban sem gondoltam,hogy valaki képes ilyesmin kiakadni!Ráadásul egy szintén kisgyerekes anyuka,aki némileg tisztában van azzal,hogy egy kicsivel nem minden fekete meg fehér.Akadnak olyan szitációk,amikor cselekedni kell és kész.

Micsoda prűd egy nő,hihetetlen.

2011. jan. 7. 10:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezen tényleg csak nevetni lehet. Ne is foglalkozz vele!
2011. jan. 7. 13:31
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nehany no tenyleg nem szexel szules utan! Az illeto holgynek ettol becsavarodott az agya! De nagy az Isten allatkertje! Szegeny kislanya :( Valoszinuleg egy felos kis zarkozott nyulat fog belole nevelni, tele gatlasokkal.
2011. jan. 7. 15:09
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Érdekelne, hogy ő hol fogja majd megpisiltetni a kislányát? Mert ugye tudjuk, hogy még a játszótéren sincs WC, és a nyilvános helyekről meg ne is beszéljünk, arról meg végkép hogy gyereknek sosem akkor és ott kell pisilne ahol lehet.

Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha ezt egy felnőtt teszi akkor 10 000 Ft-ra büntethető közerkölcs miatt, és 50 000 re pedig közterület beszennyezése miatt.

2011. jan. 7. 15:51
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, ha még rád is hívja a rendőröket se lesz semmi, ne félj. Én is ha nem tudják tartani persze, hgoy megpipiltatom. Sőt játszón jártunk már úgy, hogy a nagyobbik dolog jött rá. Semmi a közelben, ahova bemehetnénk. Rohanás egy távolabbi bokorhoz és mehet. Mondjuk én mindig felkészülve megyek nagy adag papirokkal, törlőkendővel, zsepivel, és én a papírra kakiltatom, amit aztán kidobok. Nem mintha kutyák macskák nem akárhova nyomnák, de mégis, ha valaki megakarna szólni akkor...

Máskor hogy nehogy ilyen szituba kerülj, legalább szólj, ha valaki közeledik, hogy ne tegye.

2011. jan. 7. 16:44
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

az ilyen anya fog 15 év múlva bőgni,hogy a lánya miket csinál... gondoljátok el,ha már most ezt csinálja,mi lesz ha a lány először szerelmes lesz... szegény kislány meglátott egy kis kukacot.istenem,szörnyűűűűűűűűű

ökör... kedves kérdeő,le a kalappal előtted,én tuti megfejeltem volna

2011. jan. 8. 08:12
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos vannak ilyen primitív gondolkodású emberek, akik kiakadnak, ha látják a kisfiú fütyijét vagy kislány punciját. Sajnálom szegény kislányt, hogy ilyen anyja van.
2011. jan. 8. 08:36
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nevetséges! Ilyen rugalmatlan anyukával sajnálom előre a kislányát...
2011. jan. 9. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!