Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom anyukája azt mondta, hogy választania kell köztem és közte! Normális?
Mindenképpen próbálj meg találkozni a barátoddal, és megbeszélni a dolgot. Ha kell, akkor titokban.
Nem véletlenül születtek az anyósviccek. Ne keress logikát, egyszerűen féltékeny rád, ezért minden rosszat kinéz belőled. :| Sajnos vannak hülye ösztönemberek, a világ már csak ilyen. El kell kerülni őket. A barátod viszont felnőtt, 24 éves férfi, szal nehogy már az anyja mondja meg neki, kivel járhat, s kivel nem. Téboly!
22f
Tipikus az én ártatlan kisfiamhoz senki sem való, mert minden nő egy hülye k.rva hozzáállás.
Én is ennyi idős vagyok, de nagy ívben leszarnám, hogy anyám mit mond. Mi az, hogy egy 24 éves embert eltilt a barátnőjétől? Normális az ilyen? De nem kell aggódni az ilyenek öregkorukra többszörösen visszakapják, amit a gyerekeikkel műveltek, mert majd jól bevágják egy otthonba őket és többet feléjük sem néznek. Fogd fel úgy, hogy csak nyertél a dolgon, mert ha komolyra fordult volna és összeházasodtok, gyerekeitek születnek, rémálom lenne egy ilyen anyós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!