Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom anyukája tiltja tőlem a fiát! Mit lehetne tenni ellene?
A barátomat 2 hétig eltiltotta tőlem az anyja. Velem bünteti, mert én vagyok neki a legfontosabb. Nem csinált különösebben semmi rosszat, csak annyit, hogy sokat van velem, és otthon alig van. Én már az első napokban belehalok, hogy nem láthatom.:'( Mit lehetne tenni? Hogy lehetne megértetni az anyukájával, hogy ez nagyon rossz nekünk? így csak eltaszítja magától a fiát-pont az ellenkezőjét éri el, mint amit akar. 19 éves a barátom, már felnőtt...bár még suliba jár, nem tud sok pénzt keresni, nem tud elköltözni még.
18/L
19 évesen megtiltja neki az anyja az emberrablás pereljétek be!
Nagykorú fogvatartása
utolsó kettőnek igaza van! miaz hogy egy 19 éves férfinak egy NŐ megmond bármit is még ha az történetesen az anyja is az illetőnek, azt hittem ilyen csak a mesékben van
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!