Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom anyukája elhunyt és nem tudom, hogyan tudnék neki segíteni?
Most itt van nállam.
Sokáig nem is nagyon tudott beszélni...
Nem tudom, hogyan tudnék neki segíteni.
Vigyek neki reggel reggelit? Vagy mit csináljak amitől jobb lenne neki?
Me g akartam csókolni, de nem akarta, nem tudom mennyi idő után probálkozzak? Vagy ne csináljak semmit?
l9l
ő: 18f
Csak öleld át és éreztesd vele, hogy Te ott vagy neki és számíthat Rád. Bármit is mondani ilyenkor nagyon nehéz, mert most zaklatott a lelki állapota és könnyen félreértésekbe kavarodhattok. Hagyd, hogy az édesanyja felé a gyászt úgy csinálja, úgy nyilvánitsa ki ahogy akarja. Egyszóval, csendben légy mellette, hogy érezzen.
Ezek saját tapasztalatok, hogy mi a "jó" ilyenkor.....
21/F
Ölelgesd, szeretgesd, a reggeli is jó ötlet. Hidd el, hogy érezni fogod, hogy mikortól nyitottabb az intimebb dolgokra.
20F
szerintem hagyd békén. ne hagyd magára, nem úgy értem, hanem légy vele, olvasgass, ha szüksége lesz rád, majd ugyis odajön
néha probálkozz, de ne vigasztald
én hasonló helyzetben erre vágynék, hogy legyen valaki körülöttem, a magány nagyon rossz lenne, da ha látványosan sajnálnak és nyaggatnak az is rossz
szóval ne vidd túlzásba és ne hagyd magára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!