Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom anyukája azt mondta, hogy választania kell köztem és közte! Normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az imént hívott fel a párom(ex),aki picit fura volt..kérdeztem,hogy együtt alszunk ma? És azt mondta,félig elcsukló hangon,hogy felejts el.Én összetörtem,nem tudtam miért mondta ezt....Nem akarta elárulni az okát,addig faggattam még azt mondta...hogy az anyukája megtiltotta,hogy velem legyen,és válasszon köztem és közte.Sosem értettem, mindig udvarias voltam hozzá,mikor haza vitt,volt,hogy főztünk együtt.Az 50. születésnapjára is gyönyörű ajándékot vittem neki.Erre a hátam mögött k*rváz...és nem értem miért teszi! Mit tennétek most?:((((2011. nov. 16. 21:09
11/13 anonim válasza:
24 éves és anyuka dirigál,ez nagyon meleg szitu.
Miér nem dolgozik?Akkor tuti nem szólhatna bele,de miér is hagyja.
Verbális önvédelemmel fél perc alatt leszerelném.Semmi köze hozzá kivel van a fia.Menjen és pasizzon be,fiát hagyja békén.
12/13 A kérdező kommentje:
A vénqrva(elnézést) 250 kmre lakik a fiától VIDÉKEN!...És a fia dolgozik Pesten,mellette főiskolára jár.Mégis telefonon olyanokat mondd neki,mer persze naponta hívogatja,hogy"az életemre esküdj meg,hogy nem ezzel a riher*ngyal vagy"Minden indoklás nélkül ilyeneket mondd.Felfoghatatlan a dolog számomra.És még így is szét tud bennünket szedni,én értem hogy az anyukája,de nekem ez már sok...nagyon fáj :(
2011. nov. 21. 00:15
13/13 anonim válasza:
ha anyám ilyen fasságokat beszélne úgy leteremteném hogy ő kérne elnézést. ha a barátod ekkora nyomorult balf*sz akkor csak örülj neki, hogy még idejében megbaszadultál tőle és az elbaszott családjától. gondolj bele ha beházasodnál egy ilyen családba... naponta marnátok egymást a hülye anyja miatt, mert ő meg nem képes férfi lenni és szembefordulni az anyjával....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!