4-5 hónapos babák anyukája, szerintetek normális ez?
Figyelt kérdés
A babám napközban félórákat alszik kb másfél két óránként és két óránként eszik. Éjszaka is két-három óránként eszik.2010. dec. 8. 17:35
1/4 anonim válasza:
2 hete nekem is csinált hasonlókat! akkor volt 4,5 hós!
aztán jött a hó, akkor meg 2-2,5 órát is aludt napközben!
2/4 anonim válasza:
5 hónapos a kislányom ugyan ezt csinálja 3 napja, nem tudok vele semmit tenni, de nagyon nem is akarok mert hogy ilyen keveset alszik napközben éjjel nem kel fel csak 5-kor reggel és alszik ismét negyed 10-ig. Úgy vagyok vele inkább nappal aludjon fél órákat, órákat mint éjjel legyen fenn fél óránként. Egyébként én is az időre tippelek, meg szerintem nálunk fog baj is van...
3/4 anonim válasza:
nekünk lassan 7 hónapos a kisfiunk és még mindig ezt csinálja.Nagyon ritka ha alszik 1-1.5 órát.De éjjel alszik szépen és ez a lényeg.Napközben ha fent van,szerencsére sokáig elvan egymagába.
4/4 anonim válasza:
Pár napja mi is álomkórosak vagyunk.Tegnap ha egész nap fent volt összesen 5 órát,lehet,hogy sokat mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!