Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4-5 hónapos babák anyukája,...

4-5 hónapos babák anyukája, szerintetek normális ez?

Figyelt kérdés
A babám napközban félórákat alszik kb másfél két óránként és két óránként eszik. Éjszaka is két-három óránként eszik.
2010. dec. 8. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:

2 hete nekem is csinált hasonlókat! akkor volt 4,5 hós!

aztán jött a hó, akkor meg 2-2,5 órát is aludt napközben!

2010. dec. 8. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
5 hónapos a kislányom ugyan ezt csinálja 3 napja, nem tudok vele semmit tenni, de nagyon nem is akarok mert hogy ilyen keveset alszik napközben éjjel nem kel fel csak 5-kor reggel és alszik ismét negyed 10-ig. Úgy vagyok vele inkább nappal aludjon fél órákat, órákat mint éjjel legyen fenn fél óránként. Egyébként én is az időre tippelek, meg szerintem nálunk fog baj is van...
2010. dec. 8. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
nekünk lassan 7 hónapos a kisfiunk és még mindig ezt csinálja.Nagyon ritka ha alszik 1-1.5 órát.De éjjel alszik szépen és ez a lényeg.Napközben ha fent van,szerencsére sokáig elvan egymagába.
2010. dec. 8. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Pár napja mi is álomkórosak vagyunk.Tegnap ha egész nap fent volt összesen 5 órát,lehet,hogy sokat mondok.
2010. dec. 9. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!