Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szerintetek marad nyoma?...

Szerintetek marad nyoma? Videó lent.

Figyelt kérdés

Adott egy elég szigorú anyuka.

0.44-nél a pucér combjára csap a kislánynak. Szerintetek piros lesz a nyoma egy ekkora csapásnak?

http://www.youtube.com/watch?v=K9hPZADRIds&feature=youtu.be

2012. aug. 14. 17:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
9. vagyok. Abból gondoltam, hogy a lányok annyira nem félnek tőle. De lehet, hogy tévedek. Meg egy nagyobb gyereknek talán már vastagabb a bőre. De ez tipp volt, nem tudom, hogy meglátszik -e.
2012. aug. 15. 17:25
 12/25 A kérdező kommentje:
A kicsi 5 éves a nagy pedig 8 éves. Úgy olvastam, hogy naponta kapnak fenekest és ezért nem félnek. Meg ha fél is, mit tud tenni a gyerek? Maximum sírni, mást nem hiszem.
2012. aug. 15. 18:26
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Na ha naponta kapnak akkor ez nekik már rutin nem is tudják miért kapják csak azt tudják hogy kapni fogják ekkor is meg akkor is....fasza szülő
2012. aug. 15. 18:48
 14/25 A kérdező kommentje:
Sok ilyen szülő vagy, csak nem tudni róla.
2012. aug. 15. 18:57
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
De van bizony és pont az tagadja a legjobban akinek a leghamarabb eljár a keze...
2012. aug. 15. 21:26
 16/25 A kérdező kommentje:
Ahogy mondod.
2012. aug. 15. 21:36
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem csak valami előre megrendezett videó?

Ha ez tényleg igaz, akkor sajnálom a két kislányt.Én is néha odacsapok a lányom fenekére, na de ennyiszer?Amugy tényleg lehet, hogy meglátszik a nyoma.

2012. aug. 16. 14:37
 18/25 A kérdező kommentje:
Nem megrendezett, hanem az anyuka hozzájárult, hogy betegyenek kamerát a lakásába, mert ő felvállalja, hogy így neveli a gyerekeket. A fenékrecsapás is valódi, nem csak imitáció de ezt láthatjátok. Na meg csattan is szerintem rendesen. Főleg 0.44.-nél amikor nem alszanak a gyerekek és emiatt kap a kisebb lány és ott még csak nem is ruhára kapja hanem pucér combra mint az szintén látható.
2012. aug. 16. 15:33
 19/25 anonim válasza:
nemsokára ha igy folytatja a gyerek visza fog ütni
2012. aug. 17. 19:18
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem sem erős ütés, v. csak a gyerekek már megszokták, mindenesetre nem látszik rajtuk, hogy különösebben hatással lenne rájuk, és pont ezért teljesen alkalmatlan mint nevelési módszer. Az anya az ég világon nem ér el vele semmit, de hogy sosem lesz jó kapcsolata a lányaival, az tuti. Egyszerűen fogalma sincs mit kezdjen a helyzettel, és sz..rul oldja meg.
2012. aug. 18. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!