Lelkiismeret furdalása szokott lenni másnak is ha babája elesik és nyoma marad a fején?
Figyelt kérdés
többször eset már úgy a másfél éves babám hogy nyoma maradt,de most az 1-szer én voltam a hibás és szörnyen bánt,mert nem fogtam eléggé a kezét amikor lépett le egy lépcsőfokot és elesett és volt előtte valami amibe megütötte a fejét,hiába tette ki szegény a kezét.Jegeltük ,de piros.2009. dec. 12. 21:57
1/3 anonim válasza:
Az enyém még nem tud járni, de már kétszer úgy fejbe vágta magát a csörgővel, hoyg ott maradt a nyoma. Na most akkor ne adjak neki játékot? Nem tudjuk mindentől megvédeni őket.
2/3 anonim válasza:
Ne bántson.Az én lányommal(13 hónapos) mit csinálnál,amikor a puha ágyon lerakja a kezét,a kemény földön meg fejjel "tompít" kéz nélkül,esés közben?Utálja lerakni a kezét,nehogy koszod legyen :-) Nem tudok mit csinálni,sőt nem is igazán kezd el sírni.Megpuszilgatom és jót mosolygok rajta és próbálom magyarázni,hogy rakja le a kezét.
3/3 anonim válasza:
Nagyobb baja sose legyen...
PErsze, ha én hibám, én okozok neki fájdalmat, engem is bánt, de ha "hiba" nélkül esik el, nem bánt, mert ilyen van, és lesz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!