Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakított már valaki azért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított már valaki azért a párjával, mert megcsalta, és lelkiismeret furdalása volt?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, nem volt velem őszinte a barátom, amikor szakított velem. Egyik napról a másikra hirtelen kidobott, én nem láttam jelét annak, hogy valami baja lenne velem vagy a kapcsolatunkkal. Ezt pedig szerintem mindenki megérzi, ha tényleg így van...

Szóval gondolkodtam, lehet hogy hülyeség, de ez jutott eszembe. Mi van ha megcsalt csak nem meri elmondani? Tudom tőle kéne megkérdezni, de egy darabig nem szeretném felkeresni... szóval csak tanácsokra, véleményekre lennék kíváncsi! Köszönöm.

21/L

2011. aug. 14. 15:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ez azért lehet, mert vágyik valami újra...

Ha megcsalt volna, akkor nem így reagálná le...

Azt javaslom, hogy próbálj meg vele kettesben beszélni...

Mind2 félnek jól esne...

20/F

2011. aug. 14. 15:47
 2/17 A kérdező kommentje:

De úgy látom, hogy kerül :\

Pénteken egy buszon utaztam vele... meglátott, nagyon zavarba jött és ideges volt. Direkt a másik oldalról szállt fel, meg más mellé ült le nehogy beszéljek vele... -.- azt láttam, hogy nagyon nézett persze... beszélni akartam vele de úgy elrohant miután leszállt a buszról hogy futva sem értem volna utol oO

egy darabig hanyagolni akarom amúgy is... csak közben persze folyamatosan ezen kattog az agyam :S

2011. aug. 14. 15:51
 3/17 anonim ***** válasza:

Ha túl sokáig hanyagolod, még a végén rátalál egy olyan emberre, aki számodra kellemetlenné válik...

Egy új barátnő, és akkor neked minden veszve...

Nem futni kell utána, meglátod, leszólítod :)

Ha nem cselekszel, csak fájdalmasabbá válik...

Az hogy ideges volt, és direkt a másikon szált fel, azt jelenti, hogy fél valamitől...

2011. aug. 14. 15:54
 4/17 A kérdező kommentje:

Neeem, nem akarom sokáig hanyagolni :D max 1-2hétig nem keresem... mert amúgy eléggé zárkózott érzelmileg, és sokat dolgozik, szóval azért csak kéne neki idő szerintem, hogy átgondolja a dolgokat...

Amúgy azzal az indokkal szakított velem, hogy nem bennem van a hiba hanem benne és hogy 2-3héttel ezelőtt el kellett gondolkodnia azon, hogy mit is érez, bizonytalan volt az érzéseiben. De én ebből semmit sem vettem észre :\ meg ezt az indokot is kb 6 nap után nyögte be nagy nehezen, miután írogattam neki hogy találkozzunk, beszéljük meg a dolgot. Találkoztunk és hát úgy 20perc után mondta ezt, olyan mintha kitalálta volna :D előbb is mondhatta volna ezt, rögtön akkor mikor szakított velem...

2011. aug. 14. 16:00
 5/17 anonim ***** válasza:
86%

Tapasztalataim szerint a pasik szájából ez a "nem benned van a hiba" meg "most időre van szükségem, hogy átgondoljam" meg minden ilyen csak egy f*szság már bocsánat...

Kidobott, kész, vége. Lehet, hogy megcsalt, lehet hogy nem. Ha megcsalt azért hagyd a fenébe, ha nem, akkor meg azért, mert seperc alatt eldobott egy általad jónak ítélt kapcsolatot. Neki valszeg nem volt olyan jó. Ha mégis nem dobja el.

Ne törődj vele, fájdalmas, kínlódsz, minden, de tovább kell lépned. Ha elszalad előled, meg nem is értem, minek akarsz futni utána. ELég egyértelmű a viselkedése.

20L

2011. aug. 14. 16:04
 6/17 anonim ***** válasza:
Minden esetre lépj vele minél előbb kapcsolatba, beszéljétek meg.. Mert így neked is és neki is rossz..Valamitől fél, vagy valamire igényt tartott amit nem kapott/kaphatott meg :)
2011. aug. 14. 16:05
 7/17 A kérdező kommentje:

Olyan könnyű mondani hogy fogadjam el, meg lépjek túl rajta...

Ha előtte a viselkedéséből nem az tükröződött volna hogy szeret, még meg is érteném hogy ezt mondod.

De így nem...

2011. aug. 14. 16:14
 8/17 anonim ***** válasza:

A szerelem vak...sajnos nem mindig lehet észrevenni a másikon,hogy valójában mit gondol,mikor veled van és látszólag jól érzi veled magát...

Őszintén?Szerintem jobb,ha nem is tudod meg az igazi okokat.Nem lenne könnyebb azzal a tudattal most együttélned,hogy megcsalt a volt barátod...Elég rosszul esne szerintem neked...Úgyhogy kár ezen rágódnod,ne keresd az okokat és a magyarázatokat.

Van ilyen és kész.

Ami elmúlt elmúlt.Minden kapcsolatnak meg van a maga kifutási ideje.Jobb,hogy hamar véget ért,és nem pl 10év után!

Még fiatal vagy,lesz ennél jobb partnered is!

2011. aug. 14. 16:20
 9/17 A kérdező kommentje:

De én tudni akarom, könnyebb úgy túllépni hogy tudom hogy na, tényleg nem szeretett és megcsalt. De ez a bizonytalanság így, hát ez borzalmas.

Soha nem dugtam a fejem homokba, semmivel és senkivel kapcsolatban sem. Eztán se fogom.

2011. aug. 14. 16:24
 10/17 anonim ***** válasza:

Akkor menj aludj most egyet, pihenj nyugodj meg, aztán 3nap alatt szedd magad össze és beszélj vele.

Tudom nem könnyű, de muszáj lesz, mert így csak halasztgatod és ápolod a feszültséget.

2011. aug. 14. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!