Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakított már valaki azért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított már valaki azért a párjával, mert megcsalta, és lelkiismeret furdalása volt?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, nem volt velem őszinte a barátom, amikor szakított velem. Egyik napról a másikra hirtelen kidobott, én nem láttam jelét annak, hogy valami baja lenne velem vagy a kapcsolatunkkal. Ezt pedig szerintem mindenki megérzi, ha tényleg így van...

Szóval gondolkodtam, lehet hogy hülyeség, de ez jutott eszembe. Mi van ha megcsalt csak nem meri elmondani? Tudom tőle kéne megkérdezni, de egy darabig nem szeretném felkeresni... szóval csak tanácsokra, véleményekre lennék kíváncsi! Köszönöm.

21/L

2011. aug. 14. 15:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

DjToXic neked főleg, köszi a biztatást!

2011. aug. 14. 17:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Hasonló votl a helyzetünk nekünk is. Én a fiú vagyok az áldozat. Barátnőm nem akarta elmondani hogy mi a baj, csak egyik napról a másikra nem illünk össze stb. Végül hosszas veszekedés után kiderült hogy az exe van a képben. Mindig van ilyenkor valaki a képben!
2011. aug. 14. 19:03
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen, erre is gondoltam már. :(

De ezt is el lehetne ám mondani... :\ előbb elfogadnám a szakítás tényét, mint így! De ezek szerint te is így voltál ezzel...

2011. aug. 14. 19:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Pont ebben a cipőben jártam, mondjuk ez a múlt idő nem feltétlen helyes... Pár hónapig voltam csak együtt valakivel, de elég rendesen beleéltem magam a dolgokba, ő volt nekem az első... Éreztem, hogy valami nincs teljesen rendben, ezért rá is kérdeztem, hogy esetleg van-e valami baj, mindig esküdözött, hogy semmi, ha lenne, tuti elmondaná. Ezt annyiszor letisztáztuk, hogy szépen meg is nyugodtam. Egyik nap felhívott, hogy beszélni akar velem, a beszélgetés annyiból állt, hogy megmondta, vége. Semmi indok, csak azt vágta a fejemhez, hogy túl féltékeny voltam, de konkrét okokat nem kötött az orromra. Sokáig rágódtam a dolgon, milyen hibát követhettem el, majd kiderült, hogy volt mellettem egy másik barátnője, persze nem ő mondta el nekem... Annyira szerettem őt, hogy ennek ellenére is mellette maradtam volna. Ezt ő is tudta. Én úgy érzem, hogy a bűntudata miatt szakított, azóta a másik csaj sincs neki meg. Ám addig jobb volt, amíg nem tudtam a részleteket, nagyon kellemetlen, hogy így át lettem verve. Remélem te hamarabb túljutsz a problémádon, mint én az enyémen! 21/L
2011. aug. 16. 14:01
 15/17 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy ha megtudod hogy mi volt az oka a szakításnak azzal könnyebben túlteszed magad rajta. ha kiderül hogy megcsalt akkor meg azon fogsz agyalni hogy vajon mi a francért csalt meg...szóval -tudom hogy könnyű mondani, stb- próbáld meg elfelejteni, ezek szerint ő mégsem érezte magát annyira jól a kapcsolatban.
2011. aug. 16. 14:02
 16/17 A kérdező kommentje:

Önmagam semmilyen szinten nem vagyok képes megtagadni, szóval ezt én eldöntöm hogy könnyebb túltennem magam rajta... nekem így könnyebb lenne, ez van alapjáraton bénán vagyok összerakva. xD ha valamit utálok az az ha valaki kerülgeti a forrókását meg hazudozik hát na ezért ütni tudnék :\

A válasz megírásának időpontja: ma 14:01 -> de te érezted, hogy van valami probléma a kapcsolatotokban, én nem... és nem első kapcsolatom szóval van tapasztalatom ilyen téren hogy milyen egy problémás párkapcsolat.

2011. aug. 16. 16:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a két dolog most mellékes, semmin nem változtat.
2011. aug. 16. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!