Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított már valaki azért a párjával, mert megcsalta, és lelkiismeret furdalása volt?
Úgy érzem, nem volt velem őszinte a barátom, amikor szakított velem. Egyik napról a másikra hirtelen kidobott, én nem láttam jelét annak, hogy valami baja lenne velem vagy a kapcsolatunkkal. Ezt pedig szerintem mindenki megérzi, ha tényleg így van...
Szóval gondolkodtam, lehet hogy hülyeség, de ez jutott eszembe. Mi van ha megcsalt csak nem meri elmondani? Tudom tőle kéne megkérdezni, de egy darabig nem szeretném felkeresni... szóval csak tanácsokra, véleményekre lennék kíváncsi! Köszönöm.
21/L
Köszi a válaszokat! :)
DjToXic neked főleg, köszi a biztatást!
Igen, erre is gondoltam már. :(
De ezt is el lehetne ám mondani... :\ előbb elfogadnám a szakítás tényét, mint így! De ezek szerint te is így voltál ezzel...
Önmagam semmilyen szinten nem vagyok képes megtagadni, szóval ezt én eldöntöm hogy könnyebb túltennem magam rajta... nekem így könnyebb lenne, ez van alapjáraton bénán vagyok összerakva. xD ha valamit utálok az az ha valaki kerülgeti a forrókását meg hazudozik hát na ezért ütni tudnék :\
A válasz megírásának időpontja: ma 14:01 -> de te érezted, hogy van valami probléma a kapcsolatotokban, én nem... és nem első kapcsolatom szóval van tapasztalatom ilyen téren hogy milyen egy problémás párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!