Vizesedésre tudtok ajánlani valamit? Több mint 30kg-t szedtem fel terhességem alatt,18 már lement, de még rettenetesen vizes vagyok. A karom a lában a combom, minden hol jó mélyen ott marad az ujjam nyoma.
Zöld teát igyál,de ne filtereset,hanem leveles Mate teát.(Gyógynövény boltba szoktam venni.Egy csomag 790ft és kb 2 hónapig elég)
Én is vizes voltam ,mindent kipróbáltam és ez pár nap alatt segített.
Ne ízesítsd be semmivel,csak úgy natúr igyad .Napi 1-2 liter még a fogyó kúrába is segít,mert természetes méregtelenítő is.
Szia!
A paradicsom remek vízhajtó!
Köszi a jó tanácsokat!
Először is kb. 3 hétig ha volt tejem akkor sokat mondom.Próbálkoztam mindenfélével( homeós bogyók, more milk, ricinus comunis, kecskeruti fűtea, alkoholmentes sör, 7-5-3-1-s fejés technika) de semmi.Még csak meg sem indult rendesen a tejem, de sajnos senki sem volt nagy "tejcsárda" a családban.
Mi az hogy a 9 hónap alatt kellett volna vigyáznom?Ne is haragudj, de nem tudsz rólam semmit.Csak gyümölcsöt és zöldséget + teljeskiőrlésű kenyeret ettem, mert amúgy is hajlamos vagyok a hízásra, és a vérnyomásommal is gondok voltak világéletemben így nem ehettem semmi mást.Rengeteg dokinál voltam a lassú anyagcserém miatt is, mert 2 hetente ha eljutok a WC-re.És ugye ha nem megfelelő az anyagcsere, vagy csak egy félét eszel huzamosabb ideig, raktároz a szervezeted.
Ha nem a gyerekemmel foglalkoztam volna már akkor is, akkor mindent eszek amit megkívánok, de neki káros.A terhesvitamintól hánytam egyedül, de azt is leerőltettem, mert kellett.
Miért kell ítélkezni?
A teákat pedig (csalán, vízhajtó) még most sem próbáltam ki, mert már régen sem használt.Terhességem előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!