Vizesedésre tudtok ajánlani valamit? Több mint 30kg-t szedtem fel terhességem alatt,18 már lement, de még rettenetesen vizes vagyok. A karom a lában a combom, minden hol jó mélyen ott marad az ujjam nyoma.
OFF: 22:50-es, tipikus esete vagy azon anyukaknak, akiknek eletuk legnagyobb eredmenye, hogy szultek egy gyereket. Hajra, most jol megmutattad te mennyivel jobb anya vagy! Ha csak kotozkodni tudsz, akkor minek irsz ide?
ON: Vizhajto teakon kivul nekem sincs otletem. Haziorvost kerdezted mar?
23:40
Köszi a megértést és a helyretételt.:)
A háziorvos is csak a vízhajtó teát javasolja, meg más teákat ( azt nem fejtette ki, hiába kérdeztem) mert pattognak a vizereim is úgyhogy mást egyenlőre nem javasol
Ugyanakkor erőlteti hogy csináljak valamit, mert el kellenne kezdeni kezelni a lábamat trombózis veszély miatt.amit viszont nem tud, mert sok a víz.Hétfőre van időpontom sebészhez, csak egy minimálisat csökkenteni kellene valahogy.
Igyál rengeteg vizet. Kicsit hükyén hangzik vizesedésre, de csomó helyen azt olvastam, hogy ha keveset iszunk, a szervezet jobban megköti a vizet. Én napi 3-4 litert iszom minimum, nekem nagyon működik - 4 hós a babóm.
Valamint én megnézetném a helyedben a pajzsmirigyemet. Az sok kellemetlenséget tud okozni....
egyetértek, hogy rengeteg folyadékot fogyassz! hagyd el teljesen a sót, a készételeket, a felvágottakat és a sajtokat, mert ezek is olyan anyagot tartalmaznak, ami megköti a vizet.
amúgy a csalán teát is megrpróbálhatod újra a terhesség lehet, hogy megváltoztatta valamennyire a szervezeted és már működik, egy próbát megér. ha nem jó, a petrezselyem, zeller, paradicsom, uborka, dinnye és általában a nyers gyümölcs, zöldségek vízhajtó hatásúak.
22.50 de könnyen ítélsz! Esetleg képzeld magad ugyanebbe a helyzetbe, és gondold át, neked vajon hogy esne, ha valami ostoba szuperanyuka szar anyának kiáltana ki úgy, hogy fogalma sincs a helyzetedről!
Ezek a megnyilvánulások mérhetetlen butaságra utalnak, talán óvatosabban vele.
Kérdező: próbáld teljesen elhagyni a sót, és valóban próbálhatsz valamivel több vizet inni, nekem is mondta a doki, hogy ha nem iszok eleget akkor visszatart a szervezet. De mindenképpen beszélj orvossal, mert marhára kényelmetlen lehet neked ez az állapot:(
Kitartás, és jó babázást!
ҝ
Nekem van még egy tippem.
Petrezselyem leve. Ha nagyobb mennyiségből gyümölcs centrifugával kinyeritek a levét.
A sima levelű metélőpetrezselyem és a gyökérpetrezselyem leveléből készült gyógytea főleg a kiválasztórendszerre gyakorol jó hatást, segít a vese- és hólyagpanaszok megszüntetésében. A petrezselyemtea emésztést elősegítő, vízhajtó hatású. Segít a szövetekben felgyülemlett folyadék kihajtásában, valamint csontritkulás, ízületi gyulladás kezelésében.
Köszönöm lányok a tippeket.Teázok már meglátjuk melyik használ majd.Sorban megyek az ötletekkel.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!