Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szerintetek marad nyoma?...

Szerintetek marad nyoma? Videó lent.

Figyelt kérdés

Adott egy elég szigorú anyuka.

0.44-nél a pucér combjára csap a kislánynak. Szerintetek piros lesz a nyoma egy ekkora csapásnak?

http://www.youtube.com/watch?v=K9hPZADRIds&feature=youtu.be

2012. aug. 14. 17:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%
És még azt hittem rossz anya vagyok ,na ez után a videó után nem tartom magam annak...hát hányszor odacsap??még nem is guggol le hozzá hogy elmagyarázza neki mit szeretne hanem egyből csap....óóóhhh és igen tuti meglátszik,de olyan kis ártatlanok biztos megértenék hanem nem is rögtön de pár szóból!!!!
2012. aug. 14. 17:18
 2/25 anonim ***** válasza:
75%

Hűűű...micsoda nevelés...nem mondom.

De legalább a gyerekeket összetartja valami..az anyjuk iránti gyűlölet..ez egy életen át is kitart!!

2012. aug. 14. 17:32
 3/25 anonim ***** válasza:
87%
Óóó hát le lettem pontozva tuti valami eszement értelmes anyuka lehetett a lepontozó!!!!!!Hát kedves ennyi boldogságod maradjon:)
2012. aug. 14. 19:14
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nyomtam neked 1 zöld kezet, de nem sokat segített.. :/

Amúgy tényleg...

2012. aug. 14. 19:45
 5/25 A kérdező kommentje:
Részemről is zöld kéz ment az első kommentelőnek, akinek ezúttal is köszönöm a hozzászólást.
2012. aug. 14. 19:47
 6/25 anonim ***** válasza:
96%
Na ilyen anya NEM leszek soha!Szegénykéim.:(Őt kéne csapkodni...
2012. aug. 14. 20:22
 7/25 A kérdező kommentje:
Tényleg köszi minden hozzászólást. De ha a kérdésre válaszolnátok...
2012. aug. 14. 20:26
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valaki csak bekukkantott és szórakozásból lepontozgat...de amúgy meg miért ne maradna nyoma?hisz te is tudhatod hogy csupasz bőrre ekkora erővel csapott kéz mindenhol hagy nyomott!!!Legyen az felnőtt vagy gyerek...
2012. aug. 14. 21:00
 9/25 anonim ***** válasza:
64%

Én nem gondolnám, hogy piros lesz. Legalábbis nem sokáig. Én nem látom azt olyan erős ütésnek.

De, hogy folyton csapkodja őket, az nagyon gáz.

2012. aug. 15. 12:54
 10/25 A kérdező kommentje:
"Én nem látom azt olyan erős ütésnek. " <--- Komolyan?
2012. aug. 15. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!