Mennyi az esélye hogy a 2,5éves lányom 3 évesen ovibe menjen?
Az, hogy oviba mehessen, először is be kell íratnod. Ehhez szükséges a védőnő aláírása, legalább is nálunk így van. ( Bölcsibe a gyerekorvos is kell.)
Ha a védőnőtök úgy látja, hogy a kislányodnak még korai lenne az óvoda, akkor nem biztos, hogy támogatja.
Te mit gondolsz erről? Szerintem elsősorban az anyuka döntése kell, hogy legyen, hogy a gyereke jó helyre kerüljön és megítélje, hogy valóban elég érett e már egy ilyen közösségre.
Be kellened menned a kiszemelt óvodába, beszélni a vezetővel, hogy ő mit gondol erről, be tudják e venni a kicsit lassabban fejlődő kislányodat.
Amúgy minden körzetben/kerületben van egy olyan ovi, ami integráltként működik, vagyis beveszik a lányodhoz hasonló gyerekeket.
Ne haragudj, de a kérdésed alapján nekem úgy tűnik, hogy még el sem kezdtél efelől érdeklődni, nézelődni.
Rengeteg lehetőség van, függetlenül a lányod betegségétől.
Szobatisztaság?
Ha szobatiszta, akkor mehet 3 évesen, annak ellenére hogy nem
Beszél!
Lányom 3 évesen kezdett el beszélni.
Barátnőm fia 3,5 évesen még nem beszélt, 4 évesen az Oviban kezdett el beszélni. Igaz mind ketten 3,5 évesen lettek szobatiszták, mire oviba mentek.
Lehet a közösség jó hatással lenne rá, megtanulna beszélni.
esélytelen, ha nem jelentkeztél májusban. enyém is 2,5 éves, mi jelentkeztünk, felvették, január elején kezd.
máskor nem lehet beíratni, évente 1 hét van a jelentkezésre.
egyébként szerintem meet a mindent megért, persze ha nagyon telített az ovitok akkor gondolom titeket a sor végére fognak emiatt tenni :(
Nekünk a bizottság megvizsgálta a kisfiamat és ők javasoltak neki ovit. Mindez augusztus legvégén volt és pár nap múlva kezdett is.
Érdeklődj a bizottságnál elsőként, hogy mi a teendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!